Hazal Filiz Küçükköse, rol principal într-o producție AY YAPIM


Continuă filmările trilogiei producție Ay Yapım pentru Netflix.

Lunile trecute s-au încheiat filmările pentru filmul „Cele 10 zile ale omului bun„, ecranizare după cartea lui Mehmet Eroğlu, cu o distribuție alcătuită din: Nejat İşler, Barış Falay, Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan și Kadir Çermik.

Al doilea film al trilogiei, „Cele 10 zile ale omului rău„, regizat de Uluç Bayraktar este o continuare a primului.

Nejat İşler dă viață personajului principal, avocatul Sadık, care nu mai are nimic de pierdut și decide să fie un om rău.  

I se va alătura, tot în rol principal, actrița Hazal Filiz Küçükköse care revine după o perioadă de absență în care a respins mai multe proiecte și a căutat un proiect cu al cărui scenariu să fie împăcată. Aceasta va da viață personajului Buket.

Sursa: BİRSEN ALTUNTAŞ

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre “Hazal Filiz Küçükköse, rol principal într-o producție AY YAPIM

  1. Camy

    am urmarit ultimile lansari netflix turcesti, cu infinita parere de rau anunt ca n-am fost incantata de ele, recunosc doar ca ultimile 2 episoade din serialul The Club, au fost interesante pentru c-au dezvaluit o istorie trista a cartierului Pera, vorbesc de Part2 ce-a fost lansata pe 6 ianuarie. Nu cunosc actorii din productia de mai sus, nu ma pot pronunta inca, dar ultimile 2 filme aparute prin noiembrie, au fost slabe, nu din cauza povesti, ci din cauza unor actori nepotriviti, cazul unui thriller, unde rolul politistului de 35 de ani cu perspective de avansare, a fost interpretat de un actor de 57 de ani, care arata ca de 70 de ani, nu vreau sa dau nume, nu-mi place sa fac comentarii critice aici, pentru ca nu doresc sa supar…cam reusesc. eu cred ca actorii potriviti face o poveste buna de succes.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.