Burak Deniz are un nou proiect


Burak Deniz a fost văzut într-un centru comercial și a aceptat să stea de vorbă cu reporterii.

Acesta a spus că s-au încheiat filmările serialului Şahmeran, o producție Tims&B și, din câte știe, trebuie să se fie în luna septembrie pe NETFLIX.

Peste o lună de zile va începe filmările pentru un alt proiect, un film artistic al lui Ozan Açıktan, dar nu poate vorbi nimic despre film pentru că vor mai discuta, scenariul se va dezvolta.

Reporterii au văzut că are ceva la un picior și Burak Deniz a spus că a fost o mică tăietură și este în curs de vindecare, precizând că nu trebuie exagerat.

A mai spus că a petrecut revelionul acasă, între prieteni și a mărturisit că nu există motivarea necesară pentru a petrece în afara casei, multe cunoștințe ale sale alegând să petreacă acasă din cauza pandemiei.

A mai fost întrebat despre cazurile de covid de la platourile de filmare și a spus că este foarte ciudat că se îmbolnăvește foarte multă lume, chiar dacă se folosește masca, arătându-se uimit că are prieteni care s-au vaccinat, dar tot s-au infectat.

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Burak Deniz are un nou proiect”

  1. citind ce-a aparut despre Şahmeran, ma gandeam ca va fi o poveste de succes, dar am vazut actorul din rolul principal, pe care-l mai vazusem in cateva productii pe netflix, am zis ca si aceasta productie se va scufunda in uitare la prima zi dupa lansare…cam in tot ce-a jucat acest actor si-a fost urcat pe platforma de streaming a avut cea mai mica audienta, iar comentariile pe paginile dedicate, au fost foarte putine …in opinia mea acestui actor ii lipseste ceva, ca sa atraga publicul.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.