Actrița Elçin Sangu a fost surprinsă de reporterii mondeni într-o locație din Arnavutköy, alături de colega de breaslă Yıldız Çağrı Atiksoy.

La ieșire, aceasta a stat un pic de vorbă cu ei.

Le-a spus că totul e bine, iar actualmente participă doar la repetițiile piesei de teatru, prima piesă scrisă de un autor turc pe care Zorlu o pune în scenă. Crede că va fi ceva frumos, dar piesa va fi urmărită atât cât se va putea în condiții de pandemie.

Reporterul i-a reamintit despre faptul că „Kiralık Aşk” s-a bucurat în Spania de mare succes și a mulțumit precizând că, în această perioadă, vine o mai mare susținere din partea telespectatorilor străini decât turci.

I-a fost reamintită declarația actriței cu privire la faptul că și-ar dori ca unele persoane să fie șterse (excluse) din această piață și a reacționat:

„Dar cine nu dorește?„

Întrebată dacă ar putea da nume, actrița a spus:

„Din punct de vedere etic. Cele care sunt lipsiți de valori umane. Cele în a căror existență nu credem.„

Întrebată dacă se referă la persoane cu care a lucrat, aceasta a răspuns:

„E posibil să nu ai parte de astfel de persoane lucrând în acest sector? Sigur că există. Nu sunt nume de dat, dar sunt multe. Cred cu sinceritate în ceea ce afirm. „

Și a mai fost întrebată dacă ar putea accepta să facă parte din același proiect cu astfel de persoane, Elçin Sangu a spus: „În principiu, nu. Nu muncesc cu persoane care ar crea probleme.„

Reclame
Reclame
Reclame