Barış Arduç iubește echitația


Barış Arduç a mărturisit, în interviul acordat revistei HELLO, că iubește echitația.

„Îmi place atât de mult echitația, încât sunt uimit cum de nu am avut până acum de-a face cu o ființă atât de puternică. Colegul meu de rol, Karabey (Domnul Negru) este un cal pur sânge englez. Acum avem o relație puternică și se vede cu ochiul liber. A fi pe un cal este un sentiment unic. Sub genunchii tăi bate o inima ființei cu care trebuie să te coordonezi în adevăratul sens al cuvântului. Tu ai încredere în cal, calul are încredere în tine. Este într-adevăr, cel mai ciudat, cel mai liber, cel mai frumos sentiment din lume. După un proces lung și greu, eu și Karabey, am ajuns să ne cunoaștem foarte bine.„

Și, din nou, Helllo!

*****

Poate cititorii mei, fanii actorilor Elçin Sangu & Barış Arduç, își amintesc interviul acordat revistei Vogue înainte de lansarea filmului „Timpul fericirii„.

După ce, în introducere, jurnalista scria: „Caii ascultă, într-un mod ciudat, de cuvântul lui Barış Arduç…„, în conținutul interviului preciza:

Elçin Sangu a învățat echitația la un alt serial și îi spune lui Arduç în glumă „Uite, tot ești aici, învață și tu să călărești. Și dacă vei învăța să tragi și cu arcul, este în regulă. Ăsta-i personajul popular acum…„ și zâmbește…

Barış Arduç probabil că a așteptat rolul potrivit pentru a învăța echitație și arc! ALPARSLAN care și ieri a fost lider de audiență.

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.