Can Yaman, din martie, pe Canale 5


Canale 5 a anunțat difuzarea din martie 2022 a serialului „Viola come il mare”, o producție LuxVide, în regia lui Francesco Vicario, cu Can Yaman și Francesca Chillemi în rolurile principale.

Jurnalista Birsen Altuntaș este de părere că Can Yaman continuă să facă pași importanți în cariera sa actoricească din Italia, serialul al cărui protagonist este difuzându-se pe unul dintre cele mai importante posturi TV din Italia și înainte de SANDOKAN.

Serialul este o ficțiune pornită de la romanul „Conosci l’estate?/Știi vara?„ de Simona Tanzini.

Viola Vitale (Francesca Chillemi), fostă Miss Italia, este o femeie frumoasă si optimistă, dar suferă de sinestezie, sindrom care o face să asocieze culorile cu emoțiile.

Viola va învăța să folosească sinestezia ca instrument util pentru investigații. Deși a studiat și a lucrat în străinătate, aceasta trebuie să se întoarcă în Palermo, orașul ei, pentru a-l căuta pe tatăl pe care nu l-a întâlnit niciodată și pentru a descoperi ceva despre trecutul ei: un secret care are legătură cu adevăratul motiv al întoarcerii ei la origini. Ca reporter care investighează crime, aceasta colaborează cu inspectorul Francesco Demir (Can Yaman), un tip fermecător, cu talent de investigație, dar fără încredere în oameni: opusul Violei.

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre &8222;Can Yaman, din martie, pe Canale 5&8221;

  1. După părerea mea Can Yaman a făcut o greșeală renunțând la serialele din Turcia. Turcia a reușit sa între tare pe piața internațională cu serialele ei. Italia nu e o mare producătoare de seriale asa încât Can Yaman va străluci doar in Italia.

    Apreciază

  2. Da, un actor care merita apreciat, daca va face audienta va fi foarte bine pentru el, Canale5 este un canal tv care de-a lungul timpului a propus seriale cu mare audienta la public. Turcia are multi actori talentati, frumosi, totul este sa indrazneasca, sa vrea mai mult, prefer actorii din rolurile secundare de acum 4-5 ani din serialele: Asi, O hayat benim, Kara sevda( pe astea le-am vazut),… astazi nu-i mai vad, probabil s-au retras din viata artistica si fac altceva, au disparut, pe Netflix am vazut 2 actrite exceptionale: Ayça Ayşin Turan si Burcu Biricik, dar la actori……

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.