Canale 5 a anunțat difuzarea din martie 2022 a serialului „Viola come il mare”, o producție LuxVide, în regia lui Francesco Vicario, cu Can Yaman și Francesca Chillemi în rolurile principale.

Jurnalista Birsen Altuntaș este de părere că Can Yaman continuă să facă pași importanți în cariera sa actoricească din Italia, serialul al cărui protagonist este difuzându-se pe unul dintre cele mai importante posturi TV din Italia și înainte de SANDOKAN.

Serialul este o ficțiune pornită de la romanul „Conosci l’estate?/Știi vara?„ de Simona Tanzini.

Viola Vitale (Francesca Chillemi), fostă Miss Italia, este o femeie frumoasă si optimistă, dar suferă de sinestezie, sindrom care o face să asocieze culorile cu emoțiile.

Viola va învăța să folosească sinestezia ca instrument util pentru investigații. Deși a studiat și a lucrat în străinătate, aceasta trebuie să se întoarcă în Palermo, orașul ei, pentru a-l căuta pe tatăl pe care nu l-a întâlnit niciodată și pentru a descoperi ceva despre trecutul ei: un secret care are legătură cu adevăratul motiv al întoarcerii ei la origini. Ca reporter care investighează crime, aceasta colaborează cu inspectorul Francesco Demir (Can Yaman), un tip fermecător, cu talent de investigație, dar fără încredere în oameni: opusul Violei.

Reclame
Reclame
Reclame