Cansu Dere va fi premiată în Spania, în cadrul unei gale unde Camera de Comerț și Industrie Turco-Spaniolă va acorda premii speciale unor nume care contribuie la dezvoltarea legăturilor comerciale, culturale și sociale dintre Turcia și Spania.

Datorită recunoașterii și aprecierii publicului spaniol pentru rolurile de succes din „Anne„,Sıla” şi “Sadakatsız”, îndrăgita actriță va primi Premiul pentru Succes Individual.

Festivitatea va avea loc în seara de 1 Decembrie la Hotelul Four Seasons din Madrid. (Sursa: Birsen Altuntaș)

Poate că este momentul să ne amintim că, pentru prima oară în istoria celor mai râvnite premii din Turcia, Premiile ALTIN KELEBEKFluturele de Aur, s-a acordat (în decembrie 2017) un premiu cu o semnificație aparte: Premiul pentru cei care și-au creat propriul miracol.

A fost premiată atunci și Cansu Dere, alături de: Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek, Kenan İmirzalıoğlu, Songül Öden, Erkan Petekkaya (care au fost la gală) și Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Kıvanç Tatlıtuğ şi Beren Saat (care au lipsit).

Ce frumos spunea atunci Songül Öden: „Ceea ce ne-a deschis porțile spre străinătate a fost modul nostru de a ne spune poveștile, poveștile acestor pământuri. A atras foarte mult interesul oamenilor, iar aceasta se numește SINCERITATE… Cred că jumătate din acest premiu revine celor care le-au scris, pentru că actorii buni fac carieră dând viață unor povești bune. De aceea, le mulțumesc celor care au scris aceste povești.„

Reclame
Reclame
Reclame