În această seară va debuta la FOX remake-ul serialului japonez Oasis/A Love Story și va avea în rolurile principale pe Hazal Kaya, Buğra Gülsoy şi Ozan Dolunay.

HAZAL KAYA

GECE este o fată care a crescut fără iubire. A venit pe lume ca un copil nedorit. După ce a născut-o, mama ei nu a iubit-o niciodată și a perceput-o mereu ca pe o povară. Crescând lângă o astfel de femeie, lipsită de iubire și compasiune, și-a pierdut încrederea în toate lucrurile bune și frumoase.

Nazan este de părere că a crescut-o cu mari sacrificii, de aceea își propune să profite de fata ei și să o transforme în bani.

În cele din urmă, GECE alege să se sinucidă pentru a scăpa de mama ei și de necazurile pe care i le-a adus în viață.

Dar nu reușește pentru că, în profunzimea ei, își dorește să trăiască.

Iar omul care îl întâlnește cu această ocazie, îi va schimba viața și viziunea asupra vieții.

*****

BUĞRA GÜLSOY

ERDEM este tatăl a trei copii, un bărbat plin de iubire, A crescut într-o familie fericită, plină de iubire, dar alergând să-și împlinească visurile, și-a pierdut părinții în cutremur. Și-a pierdut și visurile. Polițistul Erdem a ajuns să fie cel mai fericit bărbat din lume căsătorindu-se și devenind tatăl a trei copii. Până în urmă cu un an, când și-a pierdut soția într-un accident. De un an, Erdem le este și tată și mamă, iar când se confruntă cu realitatea lui, se simte doborât.

Tocmai când era copleșit de grija pentru copiii lui și răzvrătit împotriva a tot ce i se întâmplă, apare în viața lui GECE. Gece învață și iubește să trăiască alături de Erdem, iar Erdem uită realitatea cu care trebuie să se confrunte și se va conecta din nou la viață.

*****

OZAN DOLUNAY

GİRAY este un tânăr cu vârsta cuprinsă între 28-32 ani, care atrage prin fizicul său. Este bun, milostiv, dar dur și crud cu cei răi. Cea mai mare slăbiciune a lui este aceea că vede balanța dreptății lui deasupra oricărei dreptăți. Tatăl lui este comandant de poliție, iar relația cu el a avut de suferit, producându-se o distanțare, deoarece Giray era foarte obraznic. Pentru că între ei a existat mereu un conflict, Giray a vrut să-i demonstreze că poate fi bărbat adevărat și a ales să devină tot polițist. Nu a fost suficient pentru tatăl lui. Trebuia ca fiul lui să aibă un cămin și să devină capul familiei. Giray nu prea avea astfel de gânduri, dar până într-o zi când i-a ieșit în cale… Güneş.

Reclame
Reclame
Reclame