La MIPCOM, prestigiosul târg de conținut TV, s-a desfășurat, în urmă cu câțiva ani, o masă rotundă pe tema adaptării serialelor japoneze în Turcia și vânzarea lor în lume, eveniment la care au participat Directorul de Comunicare Makiko Yamada de la Ministerul Relațiilor Internaționale și Comunicării, producătorul Med Yapım Fatih Aksoy și actrița din rolul principal al serialului Kadın/Femeia Özge Özpirinçci.

Despre adaptarea turcească a serialelor Anne și Kadın și vânzarea lor în lume, actrița Özge Özpirinçci spunea:  “Povestea se naște în Japonia, crește în Turcia și ajunge în toată lumea„.

*****

Când producția Medyapım, KADIN, a câștigat „Special Award” la Tokyo Drama Awards, CEO-ul MEDYAPIM, reputatul producător Fatih Aksoy, a declarat:

„Mă bucur foarte mult să primesc acest premiu. ANNE/Mama s-a transformat într-un succes internațional după premiul de anul trecut de aici și sper că Femeia/KADIN va fi următorul succes internațional pentru anul 2019. Colaborarea dintre Medyapim, MF Yapım și Nippon TV va continua cu mai multe seriale noi; primul va fi OASIS – o poveste de dragoste – care sper că va fi aici  pentru a primi acelaşi premiu.„

*****

Ei bine, a venit vremea ca Fatih Aksoy să se țină de cuvânt și va aduce la FOX un remake al serialului japonez Oasis/A Love Story.

Iar Hazal Kaya va avea iar un rol principal într-o producție a lui Aksoy.

Hazal Kaya a mai colaborat cu Fatih Aksoy în cel puțin două producții de succes: „Adını Feriha Koydum/ Am numit-o Feriha „ și „Bizim Hikaye/Povestea noastră„.

La aniversarea de 25 ani a MEDYAPIM, Hazal Kaya scria:

„Este o mare fericire să-l cunosc, un mare noroc să lucrăm împreună. Îmi este foarte greu să exprim în cuvinte prețuirea și respectul față de el.

Am învățat multe de la el, despre munca noastră, viață și oameni, continuu să învăț. Există acest domn minunat în spatele minunatelor proiecte pe care le urmăriți…„

Partenerul actriței în noul proiect va fi, după cum susține presa turcă, Buğra Gülsoy.

Regizorul serialului va fi Arda Sarıgün, cel care a regizat MARAŞLI.

Reclame
Reclame
Reclame