Actorul de succes Aras Bulut İynemli va interpreta rolul ATATÜRK într-un proiect dedicat Turciei la 100 de ani de când a devenit republică. (29 Octombrie 2023).

Acesta a confirmat știrea mărturisind că are mari emoții deoarece un astfel de rol înseamnă o mare onoare și va face totul pentru a se ridica la nivelul rolului.

Actorul a participat la un eveniment al brandului pentru care este imagine. A fost întrebat dacă și-a imaginat vreodată că va concura cu Tarkan, celebrul cântăreț fiind acum imaginea unui brand cu servicii asemănătoare, iar Aras Bulut İynemli a răspuns că în stimează pe Tarkan, iar rivalitate este între branduri, nu între persoanele care reprezintă imaginea acestor branduri și el face tot ce e posibil pentru a reprezenta brandul așa cum se cuvine.

A recunoscut că, din periaoda de început a pandemiei, a devenit adeptul cumpărăturilor online și ceea ce cumpără mai mult sunt produsele necesare în bucătărie, cărți, electronice.

Reporterul a amintit și de Premiul Special al Juriului la  Seoul International Drama Awards și actorul a spus că întrega echipă este foarte mândră de acest premiu internațional.

A mai spus că se odihnește și îi este bine.

Singura întrebare la care nu a vrut să răspundă, nedorind să vorbească despre viața privată, a fost dacă s-a împăcat cu Bige Önal.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate