Serialul fenomen ÇUKUR a primit Premiul Special al Juriului la  Seoul International Drama Awards 2021.

Actorul Aras Bulut İynemli și regizorul Sinan Öztürk au transmis, prin intermediul unei înregistrări video, mulțumiri pentru acest premiu.

„Sunt cu adevărat foarte fericit pentru că suntem considerați demni de a primi Premiul Special al Juriului la ediția a șaisprezecea a Seoul International Drama Awards. Mulțumesc foarte mult și în numele colegilor actori și staff-ului, tuturor celor care, timp de patru sezoane, zi și noapte, au muncit pentru a vă aduce povestea noastră. Am fi dorit să venim acolo, dar regulile pandemiei nu ne permit, de aceea am ținut să vă transmitem mulțumirile noastre prin intermediul unui clip video. Aș dori să mulțumesc și de aici producătorului Kerem Çatay şi lui Yamaç Okur, regizorului Sinan Öztürk şi scenaristului Gökhan Horzum, de asemenea tuturor celor care și-au adus contribuția la realizarea serialului. Vă doresc ani mulți, în liniște și pace.„ a spus Aras Bulut İynemli.

Regizorul Sinan Öztürk a spus:

„Aș vrea și eu să mulțumesc stimaților membri ai juriului, în numele întregii echipe, pentru acest frumos premiu pe care considerați că îl merităm. Cu iubire, din Istanbul!„

239 de drame din 41 de țări au candidat pentru locurile din finală și Turcia a avut trei finaliste.: ÇUKURKIRMIZI ODA şi EMANET.

*****

Premiile câștigate până acum de TURCIA la Seoul International Drama Awards sunt:  

2019 – Trofeul de Argint la categoria Cel mai Bun Serial Dramă (Çarpışma cu Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu,Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk) 

2017- Premiul Porumbelul de Argint (Cesur ve Güzel cu Kıvanç Tatlıtuğ şi Tuba Büyüküstün) 
Cel mai bun actor (Kerem Bürsin / Bu Şehir Arkandan Gelecek)

2016-Premiul Special al Juriului (Kara Sevda cu Burak Özçivit, Neslihan Atagül şi Kaan Urgancıoğlu)

2015- Cel mai bun actor (Engin Akyürek / Kara Para Aşk)

2012- Premiul Special al Juriului (EZEL- Kenan İmirzalıoğlu)

Reclame
Reclame
Reclame