Frumoasa actriță va da viață personajului Gülfem în “Kanunsuz Topraklar/Pământuri fără legi”, o producție Gold Film’in, având ca producător pe Faruk Turgut și pe fotoliul de regizor pe Faruk Teber.

Scenariul este semnat de Zülküf Yücel, iar rolurile principale sunt interpretate de: Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili, Kaan Taşaner și Murat Daltaban.

Site-ul oficial al postului de televiziune, scrie că se va vorbi foarte mult despre talentata actriță Esra Bilgiç în rolul Gülfem, cea mai mare fiică a patronului de mină Malik Bey (Murat Daltaban), care va câștiga admirația publicului pentru curajul, sinceritatea și inteligența de care dă dovadă, vrând să renunțe la absolut totul pentru dragostea față de Davut (Uğur Güneş).

Pentru povestea care ne va aduce în Turcia anului 1939, Esra Bilgiç a avut o intensă perioadă de pregătire: echitație, tir cu arma, canto, dans și conducerea vehiculelor de epocă.

Pentru Gülfem a fost pregătită o garderobă specială alcătuită din costume simple, dar elegante.

300 de costume, 45 de perechi de încălțăminte, 75 de pălării și costume de echitație au fost special create pentru a ne introduce în atmosfera anului 1939.

Serialul Kanunsuz Topraklar/Pământuri fără legi” va debuta miercuri, 29 septembrie la FOX.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate