Premiile ALTIN KELEBEK/Fluturele de Aur vor fi acordate, pentru a 47-a oară, de către KELEBEK, suplimentul cotidianului HÜRRİYET, în seara de 5 decembrie, o seară denumită de brandul Pantene, care sprijină pentru al șaptelea an consecutiv prestigioasa competiție, „Seara celor puternici„.

A devenit o tradiție ca imaginea brandului să adreseze cuvântul de bun venit și să acorde trofeele celor a căror stea strălucește, premii pentru ascensiune.

Citesc în social media că Melis Sezen, Ahsen Eroğlu şi Cemre Baysel ar putea fi cele trei câștigătoare ale categoriei „Steaua lor strălucește„, singura categorie unde decizia aparține 100% juriului.

Probabil că tradiția se va respecta și amfitrioana galei va fi Demet Özdemir, cea care, din cauza pandemiei, a fost privată de acest drept, așa cum cu toții am fost privați de o gală, la ediția anterioară, festivitatea de premiere desfășurându-se în mod atipic. De fapt, nu a fost o festivitate de înmânare a premiilor, ci anunțarea câștigătorilor și difuzarea unui scurt filmuleț pentru fiecare câștigător.

Deocamdată s-a anunțat data de desfășurare a galei. Probabil că foarte curând vom afla sistemul de votare pentru celelalte categorii. A început numărătoarea inversă. Succes tuturor!

Reclame
Reclame
Reclame