A început numărătoarea inversă


Premiile ALTIN KELEBEK/Fluturele de Aur vor fi acordate, pentru a 47-a oară, de către KELEBEK, suplimentul cotidianului HÜRRİYET, în seara de 5 decembrie, o seară denumită de brandul Pantene, care sprijină pentru al șaptelea an consecutiv prestigioasa competiție, „Seara celor puternici„.

A devenit o tradiție ca imaginea brandului să adreseze cuvântul de bun venit și să acorde trofeele celor a căror stea strălucește, premii pentru ascensiune.

Citesc în social media că Melis Sezen, Ahsen Eroğlu şi Cemre Baysel ar putea fi cele trei câștigătoare ale categoriei „Steaua lor strălucește„, singura categorie unde decizia aparține 100% juriului.

Probabil că tradiția se va respecta și amfitrioana galei va fi Demet Özdemir, cea care, din cauza pandemiei, a fost privată de acest drept, așa cum cu toții am fost privați de o gală, la ediția anterioară, festivitatea de premiere desfășurându-se în mod atipic. De fapt, nu a fost o festivitate de înmânare a premiilor, ci anunțarea câștigătorilor și difuzarea unui scurt filmuleț pentru fiecare câștigător.

Deocamdată s-a anunțat data de desfășurare a galei. Probabil că foarte curând vom afla sistemul de votare pentru celelalte categorii. A început numărătoarea inversă. Succes tuturor!

Reclame
Reclame
Reclame

2 gânduri despre „A început numărătoarea inversă

 1. Nu pot decât să aplaud și eu alegerea de către juriu a celor 3 actrițe care sunt adevărate staruri în ascensiune. Melis Sezen a strălucit, nu a fost deloc umbrită de monstrul sacru al cinematografiei turce alături de care a jucat în „Sadakatsiz”. Logic ar fi ca Cemre Baysel să primească și premiul pentru cea mai bună actriță de comedie romantică pentru rolul din serialul „Baht Oyunu”. Ahsen Eroğlu este minunată, are o frumusețe atemporală și o aură pe care extrem de puțini actori sau actrițe o au, a fost o reală încântare s-o urmăresc în „Menajerimi Ara” și sper că va primi și alte roluri în proiecte valoroase.
  Încă o dată: bravo juriului!

  Apreciază

 2. Asa cum se ziice „sa castige cel mai bun”.
  Bineinteles toti sunt buni dar unii sunt deosebiti.
  SUCCES!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.