Premieră mondială la Cannes


Palais des Festivals, Cannes, Franța va fi din nou locul de întâlnire al producătorilor, distribuitorilor, difuzorilor de seriale și conținut de televiziune pentru că MIPCOM se întoarce la Cannes pentru perioada 11-14 octombrie.

Este un eveniment important pentru întreaga industrie de televiziune pentru că ofertele de la prestigiosul târg de conținut pot schimba soarta serialelor difuzate sau ce vor fi difuzate.

Ayşegül Tuzun, director general al MISTCO, compania internațională de vânzări din Turcia pentru conținutul difuzat de TRT, a declarat pentru VideoAge International că Marele Imperiu Selgiuc- Legenda lui ALPARSLAN va avea premiera mondială la Cannes.

„Dramele noastre istorice, cum ar fi Marele Imperiu Selgiuc- Legenda lui ALPARSLAN și Barbarossa: Sabia Mediteranei, oferă povești umane…
În ceea ce privește dramele istorice, TRT are cel mai bun know-how pentru producerea acestor seriale pentru ca un astfel de gen să aibă succes atât pe piața locală, cât și pe cele internaționale…
În dramele noastre istorice oferim povești puternice, cu o calitate ridicată a producției, comparabilă cu filmele de la Hollywood. În plus, în aceste seriale, prezentăm personajele ca pe niște oameni reali: cu defectele lor, poveștile de dragoste și viața de familie. ”

Reclame
Reclame
Reclame

Un gând despre „Premieră mondială la Cannes

  1. succes –sper –si la un ,,OSCAR– SEZON 1 SI 2–CRED CA VA TREBUI SA SA FIE PROPUSE SI CHIAR SA CASTIGE –,,OSCAR,,

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.