Akın Akınözü, Öykü Karayel şi Sarp Apak au acceptat oferta NGM Medya, companie producătoare a serialelor de succes Sefirin Kızı/Fiica Ambasadorului și, Kardeşlerim/Frații mei.

Aceștia vor fi protagoniștii serialului ‘Kaderimin Oyunu/Jocul Destinului’ care îl va avea la pupitrul de regizor pe Emre Kabakuşak. Acesta a mai regizat: „Lacrimi la Marea neagră„, „Fiica Ambasadorului„ și filmul pentru Netflix „Tactici în dragoste„,

Scenariul serialului ‘Kaderimin Oyunu/Jocul Destinului’ este semnat de Gül Abus Semerci care scrie și pentru „Kardeşlerim/Frații mei„.

Asiye are 32 de ani și este mamă a doi copii. Și-a pierdut mama la o vârstă fragedă și a crescut lângă o mamă vitregă,

Crezând că va găsi fericirea alături de Cemal, fuge de acasă la 17 ani și se mărită.

Când rămâne însărcinată cu al doilea copil, Cemal devine tot mai interiorizat și apoi părăsește casa, apoi o cunoaște pe Helin Demirhan, fiica unei familii bogate. Helin este îndrăgostită nebunește de Cemal, dar Cemal este cu gândul la Asiye. Când Helin rămâne însărcinată, Cemal este nevoit să facă o alegere și alege viața liniștită și bogată alături de Helin.

Asiye duce o luptă grea pentru copiii săi, iar viața ei se schimbă când îl cunoaște pe Mahir care a crescut într-o dependinţă a conacului familiei Demirhan.

Sursa: Birsen Altuntaș

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate