HELLO, Septembrie, cu Demet Özdemir


Demet Özdemir salută venirea toamnei cu un interviu în HELLO Turcia.

Actrița a mărturisit că are o structură focusată către succes.

HELLO îi dă dreptate scriind:

„Nu a existat până acum un proiect care să nu fie o reușită.

Ascultând-o, am înțeles că nu va fi nici de acum încolo.

Pentru că actoria, pe care o situează chiar în centrul vieții ei, este o călătorie plină de sentimente care o poartă spre alte lumi.„

*****

După ce a încheiat cele două sezoane ale serialului Doğduğun Ev Kaderindir (Casa în care te-ai născut e destinul tău), actrița a filmat pentru proiectul NETFLIX Aşk Taktikleri/Tactici în Dragoste și presa susține că este dorită de AY YAPIM pentru un remake după serialul american de mare succes DINASTIA.

Și-a prelungit și contractul de imagine a brandului pe care îl reprezintă, așa că există toate motivele să….DANS!

Reclame
Reclame
Reclame

8 gânduri despre &8222;HELLO, Septembrie, cu Demet Özdemir&8221;

 1. demet.actrita speciala,fenomen,duce,foarte talentata,plina de energie pozitiva,can a jucat bine in erkenci kus datorita lui demet,care este unica

  Apreciază

 2. demet – unica,fenomen,speciala ,de can nu imi place ,datorita lui demet a ajuns pe cai mari,pina la erkenci kus ,nu am auzit de el ,pe cind deme a jucat in foarte multe seriale ,cu actori foarte buni

  Apreciază

 3. Scenariile sunt asa si asa, limba turca este groaznica, mai , mai ca te face sa nu ii urmaresti

  Apreciază

 4. Încercați Romantik Komedi 1 si 2. Este din 2010-2013 si este un film frumos. Dacă ar fi vorbit in engleza ai crede că e o comedie americana (parerea mea).
  Deliha cred că a vrut sa fie un fel de Jakass the movie.Se pare ca nu a prea reusit dar in Turcia a avut succes.
  Este o părere personală.

  Apreciază

 5. Apreciez informatiile pe care le-am citit aici, am vazut filmul de pe Netflix, parerea mea ramane neschimbata, pe Netflix turcii stau excelent la filme horror, fantastice, tot ce este legat de supranatural, dar la drame inclin sa spun ca nu-mi plac. Comedii am vazut vreo 2 cu sotia lui Barış Arduç , care nu mi-a placut pentru ca n-am ras, a fost doar exagerat de caraghios, dar asta nu este umor, si una mai bunicica El Değmemiş Aşk, dar n-am inteles finalul..

  Apreciază

 6. Eu am urmărit-o pe Demet și în „Dogdugun ev kaderindir” dar și înainte de „Erkenci kus ” în „No. 309”. Este o actriță foarte bună dar stăpânește mult mai bine comedia decât drama. Vis-a-vis de subiectul „Erkenci kus” pot spune că succesul serialului s-a datorat spontaneitătii și inteligenței ambilor parteneri (căci au recunoscut amândoi în interviuri că nu prea respectau scenariul decât în proporție de 50% 😄) și așa cum la un festival de film (nu mai știu exact) cineva a spus că: Can Yaman a fost cu un pas înaintea lui Demet în acest serial și a „strălucit” un pic mai tare, personal așa cred că este. Ce nu mi-a plăcut la Demet (dar asta ține de mentalitatea fiecăruia și de cum este construit) este că ea nu și-a „susținut și apărat psihologic” partenerul după încheierea serialului în fața iureșului și agitației din mass-media și televiziune. Can Yaman (chiar și acum în Italia, într-un interviu) a spus că pentru el Demet Ozdemir va rămâne o persoana specială în sufletul lui datorită acestui proiect, lucru pe care Demet nu prea l-a spus (sau evita răspunsul), ceea ce pentru mulți a arătat că ea nu are un caracter prea frumos și pare a fi un pic de invidie. În concluzie, ca și actriță, mie mi-a demonstrat că pentru ea „comedia e la degetul mic” dar ca persoană (făcând excepție actele de caritate pe care le face ca mulți alți actori – capital de imagine) am unele rețineri. O vorbă din popor spune că „Aparențele înșală”…..

  Apreciază

 7. Demet Özdemir este foarte talentată, iar la Erkenci Kuș norocul a fost reciproc. Un minus pentru Demet (dar și pentru alți actori turci) este că nu stăpânește o limbă străină de circulație internațională pentru a putea performa în producții internaționale. Dar să nu uităm că Turcia este pe podiumul producătorilor de seriale și acest lucru aduce notorietate internațională actorilor din distribuții. Iar Demet Özdemir tocmai a filmat un proiect pentru Netflix. Dar, sigur, opinii și opini, dar nu pot fi de acord cu catalogarea de „iedera„.

  Apreciază

 8. Sincer, inteleg de ce doar Can Yaman, partenerul ei din serialul ***a avut succes si va face o cariera internationala, l-am vazut ca se simte la Roma ca acasa, acum despre Demet Özdemir, urmarind cateva postari pe instagram( editate de mama lor) si cateva secvente din serial, chiar nu inteleg ce-a facut-o atat de remarcata, nu straluceste in nimic, norocul ei a fost clar Can Yaman, spre deosebire de alte actrite care-si eclipseaza partenerul, ea a fost o „iedera”, sunt cam multe in lumea filmelor si serialelor turcesti. Nu te supara, am preluat ideea de la o fana a serialului, am gasit ca este sugestiva pentru ea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.