„Când găsești un diamant care nu aparține nimănui, e al tău. Când găsesti o insulă care nu aparține nimănui, e a ta. Când ai cel dintâi o idee, o brevetezi: e a ta! Așa că eu sunt stăpânul stelelor, pentru că nimeni înaintea mea nu s-a gândit vreodată să le stăpânească…„

(Antoine de Saint-Exupery, „Micul prinț”)

„Aceste propoziții pe care micul prinț le-a auzit de la omul de afaceri pe care l-a întâlnit pe o planetă sunt ceea ce mulți oameni își amintesc când privesc spre cer. Stelele ne aparțin tuturor, uneori sunt adăpostul nostru, alteori întrebarea noastră despre viață.„

Scria, cu ani în urmă, Dilara Pamuk pentru RANINI TV susținând că o scenă din „Kiralık Aşk” făcea trimitere la „Micul prinț” de Antoine de Saint-Exupery.

Și mai scria:

Acesta a fost momentul în care Ömer s-a îndrăgostit de Defne. În frământările vieții, într-un univers în care toată lumea urmărește valori precum munca, banii și faima, pe Defne o bucurau stelele. Defne visa să fie o stea pe cer. De fapt, ei au format „prima stea a iubirii lor veșnice”. Și după mult timp, Ömer a înțeles-o pe Defne. Ani mai târziu, în locul în care ea s-a împrietenit cu stelele, Ömer şi Defne întâmpinau stelele împreună.”

Ce m-a adus la ideea acestui articol?

STAR TV a distribuit azi pe Twitter, cu eticheta „nostalgie„ invitația de a fi urmărit serialul „Kiralık Aşk” pe site-ul STAR TV.

*****

Elçin Sangu şi Barış Arduç au noi proiecte.

Elçin Sangu va putea fi urmărită interpretând personajul Ceyda, pe FOX, în serialul „Yalancılar ve mumları”, iar Barış Arduç va fi Alp Arslan pe TRT1. Mult succes amândurora!

Reclame
Reclame
Reclame