Dacă Universul ne iubește pe toți în mod egal?


„Când găsești un diamant care nu aparține nimănui, e al tău. Când găsesti o insulă care nu aparține nimănui, e a ta. Când ai cel dintâi o idee, o brevetezi: e a ta! Așa că eu sunt stăpânul stelelor, pentru că nimeni înaintea mea nu s-a gândit vreodată să le stăpânească…„

(Antoine de Saint-Exupery, „Micul prinț”)

„Aceste propoziții pe care micul prinț le-a auzit de la omul de afaceri pe care l-a întâlnit pe o planetă sunt ceea ce mulți oameni își amintesc când privesc spre cer. Stelele ne aparțin tuturor, uneori sunt adăpostul nostru, alteori întrebarea noastră despre viață.„

Scria, cu ani în urmă, Dilara Pamuk pentru RANINI TV susținând că o scenă din „Kiralık Aşk” făcea trimitere la „Micul prinț” de Antoine de Saint-Exupery.

Și mai scria:

Acesta a fost momentul în care Ömer s-a îndrăgostit de Defne. În frământările vieții, într-un univers în care toată lumea urmărește valori precum munca, banii și faima, pe Defne o bucurau stelele. Defne visa să fie o stea pe cer. De fapt, ei au format „prima stea a iubirii lor veșnice”. Și după mult timp, Ömer a înțeles-o pe Defne. Ani mai târziu, în locul în care ea s-a împrietenit cu stelele, Ömer şi Defne întâmpinau stelele împreună.”

Ce m-a adus la ideea acestui articol?

STAR TV a distribuit azi pe Twitter, cu eticheta „nostalgie„ invitația de a fi urmărit serialul „Kiralık Aşk” pe site-ul STAR TV.

*****

Elçin Sangu şi Barış Arduç au noi proiecte.

Elçin Sangu va putea fi urmărită interpretând personajul Ceyda, pe FOX, în serialul „Yalancılar ve mumları”, iar Barış Arduç va fi Alp Arslan pe TRT1. Mult succes amândurora!

Reclame
Reclame
Reclame

9 gânduri despre &8222;Dacă Universul ne iubește pe toți în mod egal?&8221;

 1. Foarte frumos serialul. Inca il urmaresc nu stiu pentru a cata oara. Doi actori minunati care mi-au ramas la suflet. Mult succes in continuare pentru amandoi in toate proiectele viitoare. Si articolul e frumos. Felicitari.

  Apreciază

 2. „Timpul nu inseamna nimic pana nu trăiești o clipă minunata „(Omer K.A.).
  Pentru mine una din clipele minunate a fost cand am vazut seria K.A.
  A trecut destul timp și încă ma fascinează .
  Ma bucur ca din cand in cand scrieti articole despre serial, ne amintiți cat de minunați sunt Defne si Omer, ce inseamna iubirea adevarata.
  Va multumesc.🙂
  Nu stiu poate intr-o zi la momentul potrivit toti vom deveni stele strălucitoare care vor lumina noi lumi din Univers.
  Pana atunci cine stie ce ne oferă viitorul .
  Poate se va întâmpla un miracol si intr-o oarecare serie TV………
  Noapte buna. ❤

  Apreciat de 3 persoane

 3. Fiecare dintre noi are propriile lui momente de răsfăț.Printre momentele mele de răsfăț, se regăsește și timpul petrecut aici, in aceasta căsuță virtuală, unde mai scap de stresul cotidian.
  Oaza mea de liniște este in natura, dar de ce nu, chiar si aici, unde ma încarc cu energie, cand citesc astfel de articole minunate, pline de tâlc.
  A fost un serial frumos, care mi-a rămas în suflet…a fost mai mult decât un serial.Privesc cu un zâmbet, dar și cu un bob de lacrima in colțul ochiului, tot ceea ce reprezintă K.A.
  Steaua lor a strălucit atunci, însă am sentimentul că in anii ce vor urma, va străluci la fel de puternic, poate si mai si.
  Personajul care mi-a rămas mie in suflet, este maestrul Sadri.Cred ca fiecare dintre noi si-ar dori sa aiba un maestru Sadri in viata lui.Eu ma consider o norocoasă, fiindcă am avut pe cineva atât de drag, care acum ma priveste dintr-o stea si am senzația ca-mi da putere de fiecare data cand mi-e greu.

  Apreciat de 1 persoană

 4. In lumea asta nebuna,nebuna….ce bine ca ne mai amintiti de ce-i frumos in viata! Ce bine ca ne mai amintiti de ce ne plac serialele lor si de ce iubim Istanbulul! Frumos articol, frumoase amintiri! Sa aiba succes in noile proiecte si sa dureze mult, cat mai mult…. ca si rabdarea noastra a fost pusa la grea incercare🙃

  Apreciat de 2 persoane

 5. Frumoasa poveste, frumoși actorii….frumos articolul……..si o seara frumoasa oferita de Gazda noastră frumoasa💐 ….Mulțumim frumos ☕

  Apreciat de 2 persoane

 6. ,,daca universul ne va iubi in mod egal- -daca fiecare am deveni o stea –se pare ca universul i-a iubit pe ei–-fiecare a devenit ,,O STEA ,,,–a cinematografiei din turcia–elbar forever ,,the best,,,

  Apreciat de 1 persoană

 7. O poveste frumoasă, care ne-a mers la suflet multira dintre noi.
  Un cuplu care ne-a fascinat cu chimia dintre ei.
  Ce frumoase amintiri!
  Ce frumos articol!
  Mulțumesc din suflet, doamnă Güler!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.