Engin Akyürek şi Tolga Sarıtaş au încheiat filmările producției Lanistar Medya „YOLUN AÇIK OLSUN” (Să ai un drum lin (say Drum Bun)), o ecranizare a romanului semnat de Hakan Evrensel.

Cei doi actori au anunțat încheierea filmărilor (începute în 6 iulie) prin postarea unei fotografii.

Filmul va aduce pe NETFLIX povestea care aruncă o lumină asupra „tulburării de stres posttraumatic” într-o dimensiune nedorită și voalată a evenimentelor din sud-est, intersectând viețile
căpitanului Salih, care și-a pierdut piciorul în ultimul conflict și a sublocotenetului Kerim, rănit în același conflict, confruntarea acestora cu moartea și prietenia de nedescris a două personaje opuse.

Engin Akyürek şi Tolga Sarıtaş sunt doi dintre cei patru actori ai Turciei care au fost până acum finaliști la International Emmy® Awards.

  • Tuba Büyüküstün – finalistă în 2014 la categoria „Cea mai bună actriță„ cu rolul din serialul „20 dakika/20 de minute„.
  • Engin Akyürek – finalist în 2015 la categoria „Cel mai Bun Actor„, cu rolul din `Kara Para. Aşk.”
  • Tolga Sarıtaş -finalist în 2018 la categoria „Cel mai Bun Actor„, cu rolul din „SÖZ”
  • Haluk Bilginer- finalist și câștigător în 2019 la categoria  Best Performance by an Actor, cu rolul din serialul digital Șahsiyet.

Iar „Kara Sevda„ ( Endless Love)/Dragoste infinită), cu Burak Özçivit, Neslihan Atagül şi Kaan
Urgancıoğlu,
 primul și (deocamdată!) singurul serial turcesc care a câștigat Premiul pentru Cea mai Bună Telenovelă la International Emmy AwardsLa festivitate au participat: Hilal Saral – regizor, scenarista Burcu Görgün Toptaş și producătorul AY YAPIM  prin CEO Kerem Çatay.

Și pentru a reveni la subiectul articolului, iată fotografia de final de proiect!

Publicitate