Damla Sözmez a dezmințit știrea conform căreia ar avea o relație cu Aras Bulut İynemli și că ea ar fi motivul pentru care actorul s-a despărțit de Bige Önal după o relație de șase ani.

Ba chiar s-a zvonit că Damla Sözmez și Aras Bulut İynemli ar fi fost într-o scurtă vacanță.

Damla Sözmez a spus că sunt invenții și că ea nu a fost plecată în nicio vacanță, ci a fost în pregătiri pentru serialul digital SAYGI.

Actrița a vorbit cu reporterii în timp ce se întorcea de la ședința foto pentru afișul serialului SAYGI/Respect, sezonul al doilea, unde joacă alături de Nejat İşler, Boran Kuzum şi Miray Daner.

*****

Dezmințire a venit, cu ceva timp în urmă, și din partea agenției de impresariat a actorului .

Damla Sönmez s-a născut la 3 mai 1987 și este de origine cercheză.

A studiat doi ani de vioară și un an de pian la Conservatorul de Stat din cadrul Universității Mimar Sinan.

După ce a absolvit Liceul Francez St. Joseph, a început să studieze teatru la Universitatea din Sorbona, apoi a continuat studiile cu bursă la Universitatea Yeditepe Secția Teatru.

A studiat la New York Black Nexxus Academy sub îndrumarea lui Stuart Burney.

În 2015, Damla Sönmez  a câștigat Premiul pentru Cea mai Bună Actriță la Festivalul Internațional de Film Milano (MIFF) pentru rolul din filmul „Deniz seviyesi/Nivelul mării).

Damla Sönmez a fost nominalizată la categoria Best Performance by an Actress la Asia Pacific Screen Awards (APSA) pentru rolul din filmul „SIBEL, un film care a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Locarno.

Reclame
Reclame
Reclame