Ebru Şahin a primit foarte multe oferte de proiecte după serialul “Hercai” și a optat, în cele din urmă, pentru producția casei de producție Bozdağ Film (producătorul „Kuruluș Osman„ cu Burak Özçivit în rolul principal.

“Destan” aduce o poveste de dragoste din secolul opt, dintre Akkız și Batuga, iar filmările vor începe la mijlocul lunii august.

Regizorul serialului este Emir Khalilzadeh (care a regizat recent Hay Sultan), iar scenariul este semnat de Ayşe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdem.

Pentru rolul Batuga au fost vehiculate mai multe nume, dar s-a ales unul care se remarcă printr-o prestație actoricească foarte bună și pe care l-am văzut recent în serialul „Sefirin Kızı/Fiica Ambasadorului”: Edip Tepeli.

Jurnalista Birsen Altutaş spune că scenariul a plăcut foarte mult tuturor celor care l-au citit.

Din distribuție mai fac parte Kaan Çakır, Filiz Ahmet și Selim Bayraktar, dar castingul este în desfășurare.

Tot Birsen Altuntaș spunea recent  că serialul ne va duce în perioada dinaintea convertirii turcilor la Islam, aducând pe micul ecran dragostea epică dintre o fată orfană, dintr-un trib de munte din Asia Centrală și fiul infirm al unui han.

Edip Tepeli s-a născut la Izmir în 18 aprilie 1989 și este absolvent al secției de Teatru de la Universitatea Istanbul- Concervatorul de Stat.

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate