În 1976, la Montreal, când afișajul electronic al Jocurilor Olimpice nu avea capacitatea tehnică de a arăta nota 10, Nadia Comăneci scria istorie și demonstra lumii întregi că perfecțiunea există.

Jurnalista Melda Narmanlı Çimen, care a fost, de-a lungul anilor, redactor șef al publicațiilor,  Maison Française, Evim, HELLO!, ELLE Decoration, ELLE Bride’s Turcia, a transmis, prin intermediul social media, după ce Rusia a câștigat competiția pe echipe, că, după acel 10 perfect al Nadiei, prestațiile vor fi mereu insuficiente!

„La Tokyo 2020, competiția la gimnastică a câștigat-o, un pic mai devreme, Rusia, dar, nouă,  generația fan Nadia Comăneci, care a obținut primul 10 perfect la vârsta de 14 ani, prestațiile ni se vor părea mereu insuficiente.„

„Noi am crescut cu ea, Nadia Comăneci, 10 perfect, tocmai de aceea, este normal să ni se pară insuficiente prestațiile din cursa pe echipe câștigată adineauri de Rusia la Tokyo 2020.„

Am și eu un album de aur cu care mă mândresc. Aceasta este o fotografie cu Nadia Comăneci, la Hotel Lido, la București, înainte de nunta campioanei.

Reclame
Reclame
Reclame