Serenay Sarıkaya a încheiat, încă de anul trecut, un acord cu Netflix pentru a juca un rol principal într-o producție difuzată pe importanta platformă digitală.

A evaluat toate proiectele în pregătire, inclusiv Pera Palas și Clubul și, în cele din urmă, a optat pentru Şahmeran, o producție Tims&B .

Serenay Sarıkaya așteaptă finalizarea scenariului semnat Pınar Bulut și va începe filmările, sub bagheta lui Umur Turagay, în luna septembrie.

Jurnalista Birsen Altuntaș a anunțat încă un nume din distribuție: Mert Ramazan Demir.

Mert Ramazan Demir a fost interpretul rolului Ateș din serialul „Öğretmen/Profesorul”, de la FOX TV.

Se știe că și Burak Deniz este dorit în distribuția acestui serial, dar încă nu există confirmarea oficială.

*****

Tot Birsen Altuntaş spune că serialul va aduce povestea unui grup de studenți care, pentru a nu se cunoaște că sunt șerpi, vor avea ochii acoperiți cu lentile. Rămâne de văzut cum va adapta Pınar Bulut legenda în scenariul serialului.

Legenda are mai multe variante, iar una dintre ele spune că, în urmă cu mii de ani, existau șerpii Meran, inteligenți și pașnici, care trăiau, în subsolul de șapte niveluri din Tarsus. Regina șarpilor Meran era Șahmeran, o femeie tânără și frumoasă. Primul om cu care Șahmeran s-a întâlnit a fost Cemșab, fiul unei familii sărace care trăia din vânzarea de lemne. Într-o zi, Cemșab și prietenii săi au descoperit o peșteră plină de miere. Prietenii l-au coborât pe Cemșab în peșteră pentru a scoate mierea, apoi, pentru ca lor să le revină cât mai multă miere, l-au lăsat pe Cemșab în peșteră și au fugit.

Cemşab a descoperit o gaură în peșteră și a constatat că prin ea venea lumină. Mărind gaura cu ajutorul briceagului, a observat o grădină de o frumusețe pe care nu a mai văzut-o în viața sa. În grădină a văzut flori unice, piscine și foarte mulți șerpi. A trăit ani mulți aici și a câștigat încrederea Șahmeran-ei.

Ani mai târziu, acesta a spus că îi este foarte dor de familia sa și a implorat să plece. Apoi, Șahmeran i-a  spus că îl va elibera, dar doar dacă nu va dezvălui nimănui locul său.

Cemșab a ajuns la familia lui și s-a ținut de promisiune mulți ani. Într-o zi, padișahul țării s-a îmbolnăvit iar vizirul a spus că singura cale de vindecare este să mănânce carnea Șahmeran-ei.

 Cemșab a fost forțat să dezvăluie locul și Șahmeran a fost găsită și scoasă din locul ei secret.

Șahmeran i-a spus lui Cemșab: „Fierbe-mă într-un vas de lut. Dă-i vizirului să bea zeama, iar carnea să o dai Padișahului.„

Astfel, vizirul a murit și Padișahul s-a vindecat și l-a numit vizir pe Cemșab.

Potrivit legendei, șerpii nu știu că Șahmeran a fost omorâtă în acea zi iar atunci când vor afla, vor invada Tarsusul.

Reclame
Reclame
Reclame