S-au făcut multe copii ale serialului „KİRALIK AŞK”


Într-un interviu acordat cotidianului Hürriyet, actorul Onur Büyüktopçu s-a referit și la rolul pe care l-a interpretat în serialul de succes Kiralık Aşk.

Acesta a mărturisit că acest serial a fost un punct de cotitură în viața sa și a jucat pentru prima oară comedie.

A declarat că s-au făcut multe copii ale serialului și acest lucru e cunoscut de toată lumea. Același lucru se poate spune și despre rolul Koriș, dorindu-se câte un Koriș în fiecare serial.

Onur Büyüktopçu  a spus că a existat un singur Koriș, așa cum și Elçin a fost doar una și Barış a fost doar unul.

A mai spus că, din punctul său de vedere, într-un proiect sunt importante și personajele secundare care uneori pot depăși personajele principale. Când începe un proiect, pe afiș sunt doar personajele principale, de regulă actori frumoși, iar scenele pentru personajele secundare se scriu doar dacă s-a făcut un casting bun, dacă aceștia se dovedesc a fi buni, altfel, ca și la Hollywood, primează percepția frumuseții.

Reclame
Reclame
Reclame

5 gânduri despre „S-au făcut multe copii ale serialului „KİRALIK AŞK”

 1. ptr mine –elbar si echipa k,ask–cu tot personalul implicat pe platourile de filmare ,fara sa uitam muzica de calitate care a facut ca acest serial dupa 6 ani de la debut sa fie in topul serialelor din intreaga lume–vor –ramane –forever–toti au muncit ptr rolul lor –IAR CUPLU ELBAR–PTR F,MULTI FANI -VOR RAMANE FOREVER PTR MULTI ANI –-SPER CA MACAR JUMATATE DIN ECHIPA K,ASK–SA NE MAI INCANTE CU UN PROIECT–SUCCESSSSSS

  Apreciază

 2. Pentru mine KA este cireașa de pe tort a comediilor romantice turcești………🎂😉👍…. si uite asa am descoperit si „o aroma deosebita a cafelei de dimineață”, cu mulțumiri☕

  Apreciat de 1 persoană

 3. Cu multe mulțumiri ! Am văzut interviul și eram curios de toate aspectele atinse de Onur Büyüktopçu. Nu prea am înțeles sensul acelor multe copii, relativ cu unicitatea personajelor. Poate că , în măsura timpului disponibil, să reveniți cu o traducere mai detaliată. Cu stimă !

  Apreciază

 4. Perfeita esta colocação do Onur.. KA é única , não existe como repeti-la ou copia-la. O casal Defom, da mesma forma que outros personagens foram unicos.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.