Taner Ölmez și Ece Çeşmioğlu și-au unit aseară destinele în fața primarului Istanbulului Ekrem İmamoğlu și a unui cerc de rude și prieteni, iar locația a fost aceeași în care s-a însurat și Ali Vefa, Doctor Miracol.

Mirii au mărturisit că sunt foarte fericiți și că își doreau de mult această zi, dar pandemia i-a împiedicat, tot pandemia fiind motivul pentru care au ales ca participanții să fie într-un număr mai mic decât și-ar fi dorit.

Le-au fost alături: Çağatay Ulusoy, Serkan Keskin, Meriç Aral, Ece Yörenç, Onur Tuna, Elif Doğan, Fırat Altunmeşe, Sercan Badur și alții.

Çağatay Ulusoy a venit direct de la filmări și a declarat jurnaliștilor că îl prețuiește mult pe Taner Ölmez, de aceea a ținut să vină pentru a-l felicita pe el și pe soția sa. Actorul nu a rămas la petrecere pentru că s-a întors la filmările sezonului al doilea al serialului digital YEŞİLÇAM. A ignorat o întrebare a reporterilor mondeni, aceea cu privire la prezența la nuntă a actriței Serenay Sarıkaya. A spus că nu mai are nimic de spus și că se întoarce la filmări.

Taner Ölmez a şi cântat la nunta sa, iar soția i-a făcut o surpriză cerându-l și ea în căsătorie în ritmurile unei melodii care spune:

„Nu ar fi foarte frumos să te însori cu mine? Fiecare secundă să ne fie plină de veselie… Să ne spunem DA, unul, altuia…„
CASĂ DE PIATRĂ!

Reclame
Reclame
Reclame
Publicitate