Nu se știe cine va înlocui personajul İNCİ


Gülseren Budayıcıoğlu, autoarea cărții  de la care a pornit serialulde succes Masumlar Apartmanı/Blocul Inocenților a scris pe Instagram despre Farah Zeynep Abdullah, actrița care a dat viață personajului İnci.

Masumlar Apartmanı/Blocul Inocenților„ a avut săptămâna trecută finalul de sezon.

Draga noastră Farah Zeynep Abdullah, care a dat viață personajului İnci, a părăsit serialul în acest ultim episod de sezon. Am avut și eu ocazia să mă întâlnesc, de câteva ori, cu îndrăgita noastră actriță.

Ca om, Farah este foarte naturală, foarte sinceră. Am urmărit cu mare admirație, încă din prima zi, performanța actoricească a acesteia. Este o actriță care intră în personajul căruia îi dă viață și nu-și pierde din naturalețe nici când joacă.

Nu știu nici eu încă cine va fi în noul sezon în locul personajului İnci, dar se continuă munca la scenariu. Ne străduim, pe cât posibil să respectăm povestea reală. Cei ce au citit cartea,știu.

Problemele psihice ale locuitorilor blocului inocenților sunt foarte grave, de aceea viața lor s-a transformat în iad, dar, să nu vă faceți griji, cu timpul, vor vedea și ei soarele. Îi așteaptă zile luminoase.

Mulți dintre telespectatorii noștri ne spun „Iubim foarte mult acest serial, dar ne suferim foarte tare când îl vizionăm. Vă rugăm să nu exagerați subiectele.„

Trebuie să vă fac o mărturisire. Pentru a nu vă întrista prea mult, în loc să exagereze, draga noastră scenaristă Deniz Madanoğlu se străduiește, pe cât posibil, să mai elibereze din duritate. Credeți-mă că cele trăite sunt mai grave.

Suferințele trăite de oamenii noștri nu se limitează cu acestea. Scopul, în acest serlal și în celelalte seriale, este să arărăm cum și de ce au ajuns acest oameni în acest fel. Pentru ca, măcar de acum încolo, oamenii să nu mai sufere.

Îi mulțumesc dragei noastre Farah Zeynep Abdullah pentru aportul său și pentru munca sa la Masumlar Apartmanı și îi urez continuarea succeselor sale.

Reclame
Reclame
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.