După patru sezoane în care și-a pus amprenta pe serile de luni și a fost în vârful audiențelor de televiziune și al celor din social media, serialul fenomen ÇUKUR se va retrage de pe micul ecran, luni, 7 iunie, cu o gală de neuitat.

Fundația TEMA, Show TV și Ay Yapım și-au dat mâinile pentru o cauză vitală: „ Çukur Ormanı/Pădurea Çukur „.

Actorii din Çukur și muzicieni de renume vor spune:  ‘DOĞA NEFES ALSIN/Să respire natura’. Încă un proiect de responsabilitate socială din partea Çukur care nu va mai fi pe micul ecran, își va scrie numele într-o mare pădure cu speranța unei lumi mai locuibile.

Actorii Çukur vor fi pe scena unde se vor întâmpla multe surprize și unde Toygar Işıklı, Fuat, Kamufle și Kubilay Aka vor interpreta cântecele populare din serial. Grupul femeilor din serial, Çukur Burda/ Çukur e aici, va cânta în premieră melodia compusă de Toygar Işıklı pe versuri scrise de Ece Yaşar, ’‘Bi Dinle/Ascultă-mă o dată’.

Tot Kamufle și Toygar Işıklı vor cânta noul cântec al Çukur ‘Savaşın İçindeyim/Sunt în luptă„. Damla Sönmez va fi, de asemenea, pe scenă unde va interpreta cântecul ‘Son Mektup/Ultima scrisoare’.

Vor fi momente amuzate, dar și pline de emoție, într-o călătorie în cei patru ani cu ‘Çukur’ için unutulmaz bir veda olacak, iar gala va fi difuzată, la ora 20:00, în deschiderea ultimului episod al serialului fenomen.

O pădure de 50.000 de copaci vor lăsa în urma lor protagoniștii ÇUKUR şi toți cei care le vor fi alături prin trimiterea SMS-urilor de donație.

(Sursa: SHOW TV)

Reclame
Reclame
Reclame