Güven Yaman, tatăl actorului Can Yaman, a răspuns jignirilor adresate fiului său, într-o emisiune de pe Youtube.,de Ahmet Çakar, fost arbitru de fotbal,

Uitați ce a spus o ființă pe nume Ahmet Çakar despre fiul meu.

  1. A spus că nu știe unde și în ce an s-a născut Atatürk. Răspuns: am vizitat împreună cu fiul meu casa lui Atatürk din Salonic. Să fii sigur că știe mai multe decât tine despre Atatürk!
  2. Ființa pe nume Ahmet a spus că fiul meu nu știe cât face 6×7! Răspuns: unul care nu știe asta, nu ar fi absolvit școala pe primul loc și nu ar fi fost trimis de școală în SUA și Italia, nu ar fi studiat cu bursă, nu ar fi devenit avocat, iar după absolvire nu ar fi fost angajat de o mare companie americană. După ce a început munca, nu ar fi putut scrie editorial în ziarul Dünya (Lumea).
  3. A vorbit de rău despre corpul fără cusur al fiului meu. Răspuns: a nu-ți respecta corpul e ceva rușinos, nu ceva lăudabil. Fiul meu nu e unul care-și umflă mușchii, ci face spor în mod regulat!
  4. Ți-aș mai fi putut spune multe, dar nu meriți. Doar dansul era cel pe care nu l-ai făcut pentru a rămâne pe ecran, dar l-ai făcut și pe ăsta pentru bani. Recomandarea mea pentru tine, se vede că despre actori s-a format o prejudecată a ignoranților, dar nu e așa, scapă de asta și uneori încearcă să vorbești cu gura!„
Reclame

*****

Am căutat emisiunea pe Youtube și am vizionat partea cu pricina.

Discuția a pornit de la prezentatoarea de știri sportive Hande Sarıoğlu care a fost nevoită să-și dea demisia pentru că postările ei din social media, dansul ei ar fi deranjat conducerea televiziunii.

Realizatorul emisiunii i-a spus fostului arbitru: „De pildă, e prezentatoarea de știri sportive din Italia. Diletta. Are 7-8 milioane de urmăritori pe Instagram…„

Reacția arbitrului a fost: „Cea care e cu jongleorul nostru!„

Realizatorul a continuat: „Cea care este cu actorul turc Can Yaman. Eu așa spun…„

Fostul arbitru a continuat: „E un băiat chipeș. Înalt, bine făcut. Cu ceafa și urechile la locul lor. Puternic ca un urs…

Realizatorul a adăugat: „Și un actor foarte cunoscut în Europa.„

Fostul arbitru a continuat: „Dar „kezban„ (în traducere „necioplit, țăran„)

Realizatorul l-a întrebat de ce îl numește așa și el răspunde: Uite ce înseamnă kezban. Vine o blondă frumoasă, cu ochi albaștri, de la țară și te uimește prin frumusețe. Când deschide gura să vorbească, zici asta e kezban.„ Can Yaman e kezban.

Realizatorul a completat: Spuneți că totul se termină când începe să vorbească…că doar înfățișarea e de el…

Fostul arbitru a continuat cu afirmațiile jignitoare chemându-l pe actor să răspundă la întrebarea „Cât fac 6×7?„.

A spus că dacă l-ar întreba „Cine e Newton ?„ ar răspunde: „Nu am înțeles…„

A continuat cu ironii cu privire la cererea în căsătorie, a susținut că s-au întâlnit „fața de la țară din Italia cu băiatul de la țară din Turcia„.

Și a mai spus cele la care a făcut referire tatăl actorului.

Iar concluzia lui a fost (la întrebarea realizatorului „Dacă erați tânăr și aveați posibilitatea financiară, ați fi făcut o astfel de cerere în căsătorie?„:

„Nici vorbă…Eu, când eram tânăr, eram mai celebru decât Can Yaman.„

Oribilă atitudinea unuia care are pretenția că în viața lui a trebuit să știe ce înseamnă FAIR-PLAY!