Un tată ia atitudine


Güven Yaman, tatăl actorului Can Yaman, a răspuns jignirilor adresate fiului său, într-o emisiune de pe Youtube.,de Ahmet Çakar, fost arbitru de fotbal,

Uitați ce a spus o ființă pe nume Ahmet Çakar despre fiul meu.

 1. A spus că nu știe unde și în ce an s-a născut Atatürk. Răspuns: am vizitat împreună cu fiul meu casa lui Atatürk din Salonic. Să fii sigur că știe mai multe decât tine despre Atatürk!
 2. Ființa pe nume Ahmet a spus că fiul meu nu știe cât face 6×7! Răspuns: unul care nu știe asta, nu ar fi absolvit școala pe primul loc și nu ar fi fost trimis de școală în SUA și Italia, nu ar fi studiat cu bursă, nu ar fi devenit avocat, iar după absolvire nu ar fi fost angajat de o mare companie americană. După ce a început munca, nu ar fi putut scrie editorial în ziarul Dünya (Lumea).
 3. A vorbit de rău despre corpul fără cusur al fiului meu. Răspuns: a nu-ți respecta corpul e ceva rușinos, nu ceva lăudabil. Fiul meu nu e unul care-și umflă mușchii, ci face spor în mod regulat!
 4. Ți-aș mai fi putut spune multe, dar nu meriți. Doar dansul era cel pe care nu l-ai făcut pentru a rămâne pe ecran, dar l-ai făcut și pe ăsta pentru bani. Recomandarea mea pentru tine, se vede că despre actori s-a format o prejudecată a ignoranților, dar nu e așa, scapă de asta și uneori încearcă să vorbești cu gura!„
Reclame

*****

Am căutat emisiunea pe Youtube și am vizionat partea cu pricina.

Discuția a pornit de la prezentatoarea de știri sportive Hande Sarıoğlu care a fost nevoită să-și dea demisia pentru că postările ei din social media, dansul ei ar fi deranjat conducerea televiziunii.

Realizatorul emisiunii i-a spus fostului arbitru: „De pildă, e prezentatoarea de știri sportive din Italia. Diletta. Are 7-8 milioane de urmăritori pe Instagram…„

Reacția arbitrului a fost: „Cea care e cu jongleorul nostru!„

Realizatorul a continuat: „Cea care este cu actorul turc Can Yaman. Eu așa spun…„

Fostul arbitru a continuat: „E un băiat chipeș. Înalt, bine făcut. Cu ceafa și urechile la locul lor. Puternic ca un urs…

Realizatorul a adăugat: „Și un actor foarte cunoscut în Europa.„

Fostul arbitru a continuat: „Dar „kezban„ (în traducere „necioplit, țăran„)

Realizatorul l-a întrebat de ce îl numește așa și el răspunde: Uite ce înseamnă kezban. Vine o blondă frumoasă, cu ochi albaștri, de la țară și te uimește prin frumusețe. Când deschide gura să vorbească, zici asta e kezban.„ Can Yaman e kezban.

Realizatorul a completat: Spuneți că totul se termină când începe să vorbească…că doar înfățișarea e de el…

Fostul arbitru a continuat cu afirmațiile jignitoare chemându-l pe actor să răspundă la întrebarea „Cât fac 6×7?„.

A spus că dacă l-ar întreba „Cine e Newton ?„ ar răspunde: „Nu am înțeles…„

A continuat cu ironii cu privire la cererea în căsătorie, a susținut că s-au întâlnit „fața de la țară din Italia cu băiatul de la țară din Turcia„.

Și a mai spus cele la care a făcut referire tatăl actorului.

Iar concluzia lui a fost (la întrebarea realizatorului „Dacă erați tânăr și aveați posibilitatea financiară, ați fi făcut o astfel de cerere în căsătorie?„:

„Nici vorbă…Eu, când eram tânăr, eram mai celebru decât Can Yaman.„

Oribilă atitudinea unuia care are pretenția că în viața lui a trebuit să știe ce înseamnă FAIR-PLAY!

6 comentarii

 1. Indiferent ce varsta are un om el va fi ramane intotdeauna copil pentru parintii sai.Suntem copiii parintilor nostri. Chiar daca avem 5,10,20,40 de ani ,mama sau tata va spune :el este copilul meu.Cand cineva loveste in copil parintele ii va lua apararea ,este ceva normal.
  Cand jignesti un copil ii jigneste mama ii jignesti tatal, ii jignesti radacinile.
  Nu stiu ce l-a determinat pe acest domn sa vorbeasca atat de urat despre Can Yaman ,de ce i-a jignit logodnica, nu inteleg. Nu conteaza cand s-a nascut Ataturk conteaza sa stii ce a facut el. Daca d-nul Ahmet stie cine este Newton sau cat face 6×7 bravo lui.
  Nu vreau sa fiu avocatul lui Can Yaman sau al tatalui sau dar consider ca d-nul Guven Yaman a procedat bine deoarece copii sunt sufletul nostru ,copii sunt viitorul
  Am citit ca d-nul Ahmet are si el doi copii. Daca cineva ar vorbi urat despre copii sai i-ar conveni? Cred ca nu. Este pacat ca un om care se pare ca a fost un arbitru destul de renumit nu este obiectiv si nu respecta semenii sai.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Tatăl lui Can nu a preluat date din CV-ul băiatului său. A trăit acele etape ale vieții copilului și e îndreptățit să i le spună unuia despre care, până în urmă cu două zile, știam doar că a fost arbitru FIFA. Am mai aflat că a declarat că nicio femeie nu e violată fără voința ei și că oricum acea femeie era o urâtă etc, etc. Știu nu are legătură cu subiectul, dar are legătură cu caracterul omului. Probabil că-l vor acționa în instanță, dar alții se vor ocupa. Respect opinia dumneavoastră și să fiți sigură că la fel aș fi reacționat dacă ar fi fost vorba despre un alt actor turc. De altfel, pe acest blog au mai fost articole ample despre astfel de subiecte.

  Apreciat de 2 persoane

 3. Can Yaman e băiat mare! Știe să dea replica direct, rapid și fără echivoc în orice problemă, situație și oricui! Nu știu de ce n-a făcut-o și acum, când era cel mai îndreptățit să o facă!!..?. Are abilități! Argumentele tatălui constau în date preluate din CV-ul lui Can, făcut public de mai multă vreme pe pagina dânsului de Instagram dar și pe alte pagini similare, susținătoare, în mediul online, a lui Can, precum și în deschiderea și pe parcursul interviului său amplu de la Verissimo – deci live în spațiu internațional. Tatăl nu a făcut decât să le reitereze…Poate vor merge pe un proces de calomnie (doar e și avocat)..dar, oare, disimulat e-adevărat, Can n-a calomniat niciodată în spațiu public.?!
  În privința perfecțiunii trupului, mai e un pic până la percepția nuanțată de extaz a unei icoane ( îmi mențin afirmația
  că frumusețea corpului uman e un caz particular al Frumosului din natură – conform tratatelor de Estetică, dar..s-avem măsura lucrurilor!).
  Pe un alt palier, constat că atunci când urmărești cu precădere un anume gen artistic, provenit din aceeași sursă, ajungi să crezi că acele producții și acei interpreți sunt Alfa și Omega în materie! Exagerările nu sunt de dorit în nici un sens, în nici un domeniu.

  Apreciază

 4. Trist! Cand denigrezi pe cineva atat de vehement si cu argumente atat de stupide, e clar ca acel ” cineva” are niste atuuri de partea lui. E ca in proverbul ” dai cu pietre in pomul cu roade”. Asta e! Arbitrul anonim, nu i am retinut numele, oricum nu am auzit de el pana acum, nu are decat sa iri roada unghiile. NU ii poate lua lui Can Yaman nici diplomele, nici bursele de studii, cariera, calitatile fizice, nimic, decat sa ii sporeasca si mai mult popularitatea. Mi a placut interventia tatalui. La obiect, punct cu punct si argumentat. Cinste lui! 👏

  Apreciază

 5. BRAVO ,TATALUI ! MA INCLIN SI SALUT ATITUDINEA LUI PERFECTA !
  RUSINE GHEOLBANULUI care a avut mirlania si MITOCANIA sa fie PROFUND NEDREPT SI INVIDIOS pe un BAIAT TURC aproape PERFECT !

  Ca sa nu spun PERFECT din JENA SI FRICA DE DUMNEZEU care e SINGURUL PERFECT !
  Cu adevarat SCOALA TURCA de ACTORIE este EXEMPLU DE UMANISM SI PROFESIONALISM PERFECT pentru INTREAGA OMENIRE DEZUMANISATA SI PROFUND NESEROIASA APLECATA cu precadere SPRE RAUL ABSOLUT ,deci cu ochii doar.pe HOTIE de orice forma pentru a parveni ,SCOALA turca fiind SPECIALIZATA in a promova perfectiunea umana ,lasind la ANI LUMINA ORICE SCOALA DE PE MAPAMOND STIINTIFICA SAU DE ARTE .
  OAMENI ALTRUISTI ,CREDINCIOSI ,SERIOSI ,GENIALI ,EMPATICI,CU BUN SIMT PERFECT si FAMILISTI TRADITIONALISTI PERFECTI de o FRUMUSETE FIZICA RAPITOARE si de un BUN GUST DESAVIRSIT IN ARTA TRUPEASCA NATURALA si VESTIMENTARA ei fiind majoritarii in CINEMATOGRAFIA TURCA ,CU UNUL MAI PRESUS DECIT ALTUL.,de nici nu stii pe cine sa alegi atit DE PERFECTI SI SPECIALI SINT TURCII.
  ACTORII TURCI impreuna cu INTREGILE ECHIPE DE CREATIE si FAMILIILE DE ORIGINI .
  O MULTIME DE OAMENI ADEVARATI care in loc sa fie luati de exemplu sint criticati .
  CE FAYR-PLAY la UN mitic ?!
  PISICA UNDE N-AJUNGE II PUTE sau NU SE DA CU BOLOVANI IN MARUL PADURET !
  BRAVO ,TATA !
  VA MULTUMESC FAMILIEI VOASTRE PENTRU FIUL VOSTRU !
  MA INCLIN CU REVERENTA !
  ASA ,TATA,ASA FIU !
  LA MAI MARE !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.