HELLO, revista cu cele mai frumoase pictoriale cu cupluri, anunță că Can Yaman și Diletta Leotta sunt foarte îndrăgostiți.

El a cerut-o în căsătorie, de Ziua Îndrăgostiților, la Restaurantul Torre Normanna, de pe Coasta Amalfi, într-o atmosferă magică.

Revista HELLO a aflat că ceremonia căsătoriei va avea loc în Sicilia.

Un banner pe care era scris „Vrei să fii soția mea, Diletta? Te iubesc. Can.„ a survolat Roma.

În ultimul interviu acordat revistei HELLO, Can Yaman era întrebat dacă vrea să-și întemeieze o familie și răspundea: „Nu mă opun ideii, dar acum nu-mi trece prin minte. Adică nu pare că se va întâmpla curând. Nu am gânduri de genul „E vârsta. Trebuie să mă însor.„ Nici nu se fac presiuni asupra mea. Dar, dacă mâine voi cunoaște pe cineva, mă voi îndrăgosti atât de mult încât să mă căsătoresc. Nu știu ce-mi va aduce viața.„

Mai scrie HELLO că fanii italieni au constatat că Can Yaman a ales pentru iubita lui un inel din seria Novo de la Tiffany. 💍 Și urează cuplului fericire!

HELLO Turcia reamintește că actorul a filmat o serie de spoturi publicitare în regia lui Ferzan Özpetek, iar acum se pregătește pentru serialul Sandokan în care va avea rolul principal.