După o despărțire surpriză de serialul „YASAK ELMA/Mărul interzis„ despre actorul TALAT BULUT s-a speculat că s-ar putea întoarce în serial.

Reporterii l-au văzut într-un mall din Etiler și au avut ocazia de a afla dacă pot fi confirmate zvonurile.

Acesta a spus că relația sa cu serialul s-a încheiat și, chiar dacă, având în vedere formatul serialului, s-ar putea dori o surpriză, surpriza nu poate fi el pentru că nu este „actorul de gardă„ care să stea să aștepte pentru a vedea când va fi chemat.

Întrebat dacă este o aluzie la cineva anume, a spus că nu este o aluzie ci se referă la sine însuși.

Actorul a mai spus că preferă să facă parte dintr-un proiect din start, ci nu de la jumătatea drumului, dar îi înțelege pe cei care acceptă roluri de câteva episoade, în contextul pandemiei, pentru a câștiga niște bani care să le asigure cheltuielile curente pentru un an de zile.

Talat Bulut a atras atenția asupra faptului că, deși pandemia nu s-a sfârșit, nu se respectă regulile de bază (mască, distanțare, igienă) și se continuă pe principiul „mie nu mi se poate întâmpla nimic„.

Reputatului actor i s-au reamintit cuvintele actorului Tamer Karadağlı cu privire la actorii tineri, în sensul că sunt cooptați în proiecte cei care au mulți urmăritori în social media.

Talat Bulut a spus că nu este o noutate, se întâmpla și cu ani în urmă și că s-a demonstrat că n-a fost de bun augur să se aleagă persoane cu mulți urmăritori în social media și să se facă film de cinema, dar că televiziunea e altceva și că se poate încerca să se aducă la un loc persoane populare pentru a atrage audiență.

A mai spus că nu există studii de fezabilitate la îndemână și că se lucrează la întâmplare că poate prinde proiectul.

Actorul a spus că în SUA se fac studii cu privire la publicul țintă chiar și pentru serialele gen soap-opera (telenovelă).

Reclame

A mai spus că în Turcia mai toate serialele sunt gen telenovelă, femeie frumoasă- bărbat chipeș, dar că în străinătate pentru frumoase și chipeși se fac investiții în dezvoltarea lor profesională, dar că aici nu se face așa.

Accentul, tonalitatea, culoarea vocii într-un dialog de actorie contează și cine urmărește un episod de 140 minute nu ar trebui să vadă doar fete frumoase și bărbați chipeși, ar fi prea plictisitor, publicul trebuie altfel hrănit.

A spus că există actori care spun pe aceeași tonalitatea atât „te iubesc„, cât și „mi-e foame„.

Talat Bulut a fost întrebat și despre faptul că Can Yaman va primi 100.000 dolari/episod în noul său proiect din Italia SANDOKAN și a răspuns: „Foarte bine. Să primească.„

A fost întrebat dacă îl cunoaște.

Actorul a răspuns:„ Sigur că-l cunosc și este un băiat tare drăguț.„

Reporterul i-a reamintit că și Can Yaman a fost criticat că joacă în seriale doar pentru că e chipeș, dar că în Italia a fost întâmpinat de mii se fani și că poate ar fi vorba despre un casting.

Talat Bulut a spus că este absolut normal pentru Can Yaman pentru că și turcii au obiceiul să întâmpine cu mult entuziasm vedete străine.

A mai spus că e firesc ca și el să-și fi găsit un loc, poate pentru că e chipeș, poate pentru că e talentat sau poate pentru că impresionează prin apariția sa.

„Foarte bine, să câștige.„ a mai spus Talat Bulut despre Can Yaman.

Reclame