Jurnalistul Reha Erus de la CNN Türk scrie astăzi că, după 24 de ani, Sandokan revine într-un serial de șase episoade și personajului Sandokan, un pirat ficțional de la sfârșitul secolului al XIX-lea, creat de scriitorul italian Emilio Salgari, îi va da viață actorul turc Can Yaman care a ajuns la un acord cu proprietarul Lux Vide, Luca Bernabei.

Can Yaman va juca împreună cu renumitul actor Italian Luca Argentero, iar Claudia Gerini va da viață personajului Mary Ann, iubita lui Sandokan.

Filmările vor începe în octombrie, Can Yaman vorbește foarte bine limba italiană, dar până atunci va lua lecții de: echitație, folosirea armelor, lupte și va trebui să-și dezvolte fizicul.

Actorul va face pregătiri și în Insula Bahamas și Mexic, acolo unde se vor filma scenele exterioare.

Jurnalistul mai scrie că mai e ceva timp până îl vom putea vedea pe Sandokan cu noua identitate, dar este îmbucurător să fi primit astfel de vești în vreme de pandemie.

Mai scrie că Can Yaman a devenit imaginea unui important brand de paste în Italia, iar cele cinci spoturi vor fi regizate de renumitul Ferzan Özpetek, mândria turcilor în Italia.

Reclame

Reclame