Filmările pentru NETFLIX vor începe în ianuarie


Barış Arduç a luat masa cu prietenii și la ieșirea din restaurant a stat de vorbă cu reporterii.

A mărturist că este trist din cauza cutremurului care a afectat Izmirul și speră să vină vești bune.

Întrebat dacă este adevărat că s-au mutat la Çeşme, a spus că nu este adevărat și locuiesc în Istanbul.

Întrebat cum se simte Gupse, a spus că este bine și scrie una, alata.

Unul dintre reporteri i-a spus că fanii sunt foarte curioși ce anume s-a schimbat în viața lui după ce s-a însurat.

A mulțumit și a spus că nu s-a schimbat nimic și că, așa cum a mai spus, fiind de șase-șapte ani împreună, oficierea căsătoriei a fost ceva simbolic.

Totul e bine, dar speră să treacă aceste vremuri grele pricinuite și de calamități naturale și să vină vremuri bune în care să poată sta de vorbă îndelung.

Le-a mulțumit pentru faptul că sunt atât de mulți acolo și a spus că nu ar vrea să-i obosească.

Reporterii au insistat să vorbească spunându-i că a părăsit serialul ÇUKUR unde a avut un rol foarte bun.

Actorul a spus că, încă de la început, se știa că nu va fi un parcurs lung.

A mai spus că are un contract cu NETFLIX și, dacă nu intervine ceva neprevăzut, ar trebui să înceapă în luna ianuarie.

Foto: SNOB Magazin

A mărturisit că se străduiește să aibă proiecte frumoase și speră că vor fi împreună.

Întrebat despre distribuție, știindu-se că vor fi Gökçe Bahadır şi Salih Bademci, a spus că nu este el în măsură să dea informații clare în acest sens deoarece mai sunt două luni până când vor începe și e timp să se contureze distribuția.

Cât privește personajul pe care îl va interpreta, a spus că preferă să fie o surpriză și nu a vrut să ofere detalii.

A fost întrebat din nou despre faptul că soția ar fi însărcinată și a spus că nu este adevărat.

6 comentarii

 1. Mă bucur că l-am văzut, sper să iasă mai des cu prietenii lui dragi, că doar așa îl mai putem vedea și noi…dacă tot nu postează.Mă bucur și pentru că nu e în silenzio stampa, dar și pentru că a făcut o promisiune…că atunci când vor veni vremuri bune va sta de vorbă îndelung cu reporterii.M-am tot repetat, dar asta e…cred că m-am entuziasmat prea tare.Cunoscându-l pe Baris, că de cele mai multe ori e mereu pe fugă și zici că se teme să nu cumva să ne plictisească și de aceea procedează exact ca la galele premiilor Oscar, unde durata unui discurs de mulțumire nu trebuie să depășească 45 de secunde, e firesc să-mi fac iluzii, când am auzit că are de gând să stea la un pahar de vorbă îndelung…De când visez eu la ziua aceea in care reporterii să-i spună lui “Hadi eyvallah, Baris bey, că ne mai așteaptă și alți actori să-i intervievam.”Îl asigur eu, că pe noi el nu ne plictisește niciodată, chiar dacă nu înțelegem tot ceea ce spune, poate să ne povestească orice…câte în lună și în stele și cred că nici pe reporteri nu-i va obosi, dimpotrivă, îi va bucura pofta lui de a se deschide mai mult.N-aș vrea să sune ca o critică, dar mi-ar plăcea să nu mai fie mereu pe fugă.El e întotdeauna amabil, educat, politicos cu reporterii, dar pentru că ei își fac meseria și îl așteaptă în frig, pe timp ploios, etc. ar fi frumos să le acorde și el trei minute din timpul lui…nu mi se pare prea mult, dacă ajunge acasă cu trei minute întârziere.Până la urmă, acele minute sau secunde sunt pentru toți acei oameni care îl iubesc și așteaptă cu lunile un semn de la el.De mască nu mai zic nimic…e decizia lui, dar ar trebui să fie mai responsabil.Abia aștept noutăți despre noul proiect!
  Mulțumim frumos pentru traducere și vă doresc o seară plăcută!🌹

  Apreciază

 2. Scuze aveti dreptate a fost o mica răutate din partea mea , deoarece mie chiar imi place Gupse Ozay si cred ca sunt o pereche fericită.Scuze🌷

  Apreciază

 3. Zic ca nu e cazul sa vorbim despre varsta si alegerile oamenilor. Apreciem actorul si atat. Si daca il apreciem, respectam alegerea sa. Sunt si alte actrite cu relatii de peste sase ani. Fiecare traieste cum vrea. Nu suntem vreo instanta…

  Apreciază

 4. Au fost vreo patru ani cu yok yok despre casatorie, despre sarcina cati ani vor fi? Doamna Arduc are o varsta ar, cam trebui sa se grabeasaca.Cand a urcat in masina parca si fata lui zicea : oare cat voi mai spune yok yok.

  Apreciază

 5. Vai Baris Bey! Sugubat mai esti!😂 Gupse ar trebui sa te traga de urechi…..cum nimic nu s-a schimbat dupa casatorie???…..nici un pic de romantism 😏…… macar ne-a confirmat proiectul cu Netflix….desi secretos, hai ca intelegem ca nu avea voie sa zica mai mult……dar finalul…..cu yok, yok si zambetul cu gura pina la urechi🤔 ……am mai auzit din astea si la cateva luni ti-ai pus „pirostriile” 🤣🤣 Multumim frumos pentru o dimineata cu o cafea cu aroma deosebita😎🙏

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.