ÇUKUR se întoarce mâine seară la SHOW TV cu un nou sezon (4) și episodul 94.

Se întoarce cu noutăți, dar și cu o mai mare responsabilitate.

O campanie a serialului Çukur și a Asociației Viața fără cancer, având ca slogan „Çukur’da Umut Var /In Çukur există speranță„, a primit Premiul „Cel mai bun Roadshow„ la Premiile Ace of Mice, considerate „Oscarurile„ conferințelor, întrunirilor și evenimentelor din Turcia.

Serialul de succes a reușit să fie speranță de viață și a trimis la drum cu un tir (numit TRĂIEȘTE) dotat special pentru ca voluntarii să vină să doneze Sânge și Celule Stem.

S-au parcurs până acum 6500 de km și 6 provincii, au fost peste 2000 de donatori de sânge și celule stem, iar în perioada următoare serialul va continua să fie speranță pentru alți și alți oameni, intenționând să parcurgă încă 22 de orașe.

*****

Çukur este pe cale să înceapă războiul cu cel mai mare dușman. Știrea pe care Emir a făcut-o despre cei din familia Erdenet, îi va aduce într-o nouă confruntare în care Yamaç și Arık își vor disputa atuurile, prilej cu care Yamaç va atrage atenția celui mai mare Erdenet. Cengiz, cel care va schimba echilibrul în războiul dintre Çukur și Erdenet, va lua o decizie importantă în privința lui Yamaç.

Reclame

Planul lui Cengiz în privința lui Yamaç stârnește o mare curizitate, iar următoarea mișcare a lui Arık este ca la confruntare să-l aducă pe Yamaç față în față cu ceva  ce reprezintă cea mai mare frică a lui. În casa Koçovalı continuă pregătirile de nuntă, iar planurile secrete ale lui Karaca, pentru viitorul său, vor afecta viața tuturor, inclusiv a lui Azer.Momentele care vor tăia respirația  vor fi cele în care Yamaç, cel care a făcut totul pentru a-și ține familia unită și a-și apăra cartierul, se va confrunta cu coșmarul de care a fugit luni de zile.

Sursa: showtv.com.tr

Reclame