Scriitoarea Gülseren Buğdaycıoğlu, autoarea romanului ‘Hayata Dön/Întoarce-te la viață’, de la care a pornit serialul de mare succes ‘İstanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul, cu Özcan Deniz şi Aslı Enver,  dar și al romanului „Camdaki kız/Fata de la fereastră„, din care o poveste a devenit serialul „Doğduğum ev kaderimdir/Casa în care m-am născut e destinul meu„, cu Demet Özdemir şi İbrahim Çelikkol, pregătește un nou serial împreună cu OGM Pictures.

Castingul serialului Çöp Apartmanı/Blocul de gunoi aproape s-a încheiat, iar fotoliul de regizor va fi ocupat de Çağrı Lostuvalı. 

Farah Zeynep Abdullah şi Birkan Sokullu vor fi parteneri. Aceştia au mai jucat împreună în serialul „În dragoste și în război /Kurt Seyit ve Şura.

FB1

Din distribuție mai fac parte: Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran şi Uğur Uzunel.

collageCopApartmanı2 (1)

Serialul va fi difuzat de TRT.  (Sursa- Birsen Altuntaş)


„Trei surori care nu puteau arunca nimic din ce luau pentru casă. Locuiau în ditamai blocul, care le aparținea, iar pentru că gunoiul nu mai încăpea, au renunțat la chiriașii din celelalte apartamente pe care le-au umplut cu pungi de gunoi legate cu fundă roșie. Este o poveste foarte impresionantă. Iar Safiye este atât de frumoasă…„


Gülseren Buğdaycıoğlu este de profesie psihiatru, a profesat timp de 23 ani în Ankara, iar în 2005 și-a împlinit un vis și a înființat, tot la Ankara, primul și singurul centru de psihiatrie din Turcia, “Özel MADALYON Psikiyatri Merkezi/Centrul de Psihiatrie Medalionul Special ”, unde au putut veni oameni din toate straturile societății și de unde, cu voia celor în cauză, s-au născut romanele autoarei.

Alte cărți publicate de scriitoare sunt: „Cele trei culori ale păcatului„, „Interiorul medaliei„, „Când regele pierde„, „Fata de la fereastră„.