Sări la conţinut

Inspirat de serialul „Dinastia Tudorilor„


Can Yaman a devenit, pentru doi ani, imaginea brandului TUDORS.

De ce TUDORS?

Pentru că Yaşar Ayaydın, Președintele Consiliului de Administrație al Grupului de Textile AYAYDIN, deși absolvent al facultății de arhitectură, a ales să ducă mai departe pasiunea pentru cămăși a tatălui său și pentru că avea un nume, dar trebuia să fie brand, a luat, împreună cu fratele lui, o decizie radicală și din COBALT l-a redenumit TUDORS. (Hürriyet)

bandicam 2020-07-23 22-24-07-320

S-a întâmplat după ce au vizionat Dinastia Tudorilor, un serial de televiziune, coproducție canadiano-americano-irlandeză regizat de Michael Hirst și difuzat în premieră la 1 aprilie 2007 pe canalul american „Showtime”, care zugrăveste în culori vii viața lui Henric al VIII-lea, introducându-ne în atmosfera Curții în primii ani de domnie, când regele era tânăr. Henric al VIII-lea este al doilea rege al Angliei din Dinastia Tudorilor, după tatăl său Henric al VII-lea. (Wikipedia).

Yaşar Ayaydın spunea că au pornit la drum pentru a construi un regat al cămăşilor, iar regatul avea să devină unul care să nu fie limitat cu granițele țării.

4 comentarii »

  1. Cand am vazut brandul Tudors prima idee care mi-a venit a fost Dinastia Tudor, mi-am spus nu poate sa fie posibil pentru ca este o dinastie engleza, dar ne-ati lamurit, foarte interesant. In ciuda faptului ca pare paradoxal, Can Yaman este adeptul hainelor lejere, pentru ca acest brand de camasi sa devina nr. 1 mondial avea nevoie de Can Yaman International.
    Asteptam Bay Yanlis episodul 5, mi se pare ca Ozgur si Ezge au ajuns prea repede la o idila, probabil a fost schimbat scenariul pentru a se introduce mai multe scene romantice, sa creasca ratingul, Bay Yanlis un serial placut, colorat si multe evenimente, sa vedem cum se vor descurca la nunta cu atatea mincinule spuse de personaje.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: