Can Yaman a devenit, pentru doi ani, imaginea brandului TUDORS.

De ce TUDORS?

Pentru că Yaşar Ayaydın, Președintele Consiliului de Administrație al Grupului de Textile AYAYDIN, deși absolvent al facultății de arhitectură, a ales să ducă mai departe pasiunea pentru cămăși a tatălui său și pentru că avea un nume, dar trebuia să fie brand, a luat, împreună cu fratele lui, o decizie radicală și din COBALT l-a redenumit TUDORS. (Hürriyet)

bandicam 2020-07-23 22-24-07-320

S-a întâmplat după ce au vizionat Dinastia Tudorilor, un serial de televiziune, coproducție canadiano-americano-irlandeză regizat de Michael Hirst și difuzat în premieră la 1 aprilie 2007 pe canalul american „Showtime”, care zugrăveste în culori vii viața lui Henric al VIII-lea, introducându-ne în atmosfera Curții în primii ani de domnie, când regele era tânăr. Henric al VIII-lea este al doilea rege al Angliei din Dinastia Tudorilor, după tatăl său Henric al VII-lea. (Wikipedia).

Yaşar Ayaydın spunea că au pornit la drum pentru a construi un regat al cămăşilor, iar regatul avea să devină unul care să nu fie limitat cu granițele țării.