ACTORI TURCI

BAY YANLIȘ, primul teaser


In această seară, FOX TV va difuza primul teaser al serialului BAY YANLIȘ, prilej cu care nerăbdătorii fani vor afla și data difuzării primului episod.

bandicam 2020-06-08 15-34-18-066

bandicam 2020-06-08 15-33-10-216

Özge Gürel a anunțat deja.

 

bandicam 2020-06-08 15-55-27-965

 

Cele 19 personaje ale serialului BAY YANLIȘ

Özgür Atasoy – Can Yaman

Özgür are în jur de 30 ani, nu mai crede în dragoste și femei, trăiește relații pasagere, ca și semnificația prenumelui său, ține la libertatea sa, iubește adrenalina, este bogat,

are studii superioare, este chipeș. Este proprietarul și operatorul unui bar popular în Istanbul. Este zodia vărsătorului. În alegerile lui, rațiunea e pe prim plan.


Ezgi İnal – Özge Gürel

Ezgi are în jur de 30 de ani, fără ambiții, îi place să trăiască o viață de rând, este o fată naturală, frumoasă. A venit la Istanbul, dintr-un oraș mic, pentru studiile universitare și nu s-a mai putut întoarce. A absolvit Relații Publice. Îi place să ajute pe oricine din jurul ei, este adepta corectitudinii, este altruistă. Este o visătoare care acționează mai mult sentimental decât rațional. Este zodia taurului.


Cansu Akman – Fatma Toptaş

Este verișoară cu Ezgi. Are în jur de 35 ani, îngrijită, acordă mare atenție aspectului exterior. Este plăcută și răspunde de relațiile publice la un spital. Este o persoană de succes, care comunică foarte bine și sociabilă. Are o relație cu medicul Levent din spitalul în care lucrează. Este zodia berbec.


Deniz Koparan – Cemre Gümeli

Prietenă din copilărie cu Ezgi, are în jur de 30 ani, lucrează la una dintre firmele importante de avocatură. Scopul ei este acela de a evolua, de a avansa în carieră și muncește foarte mult pentru a-și atinge scopul. A trăit o mare dezamăgire în viața personală, din cauza unei căsătorii, nu mai vrea să iubească. Este zodia scorpionului. Ambițioasă. Este rece și distantă, exceptând cercul ei apropiat. Este reticentă în special față de bărbați.


Levent Yazman – Gürgen Öz

Este iubitul Cansu-ei. Are în jur de 40 ani, un chirurg de succes. Este totodată asociat al spitalului în care lucrează. Este îngrijit, meticulos și perfecționist. Are o fiică, din prima căsătorie, de 9 ani,  Zeynep de care este foarte atașat și eșecul primei căsnicii îl împiedică să se însoare.  Este zodia leului.

Ozan Dinçer – Serkay Tütüncü

Are în jur de 30 ani, chipeș, zâmbăreț, pozitiv. Este chef de succes la restaurantul lui Özgür și bun prieten al acestuia. A avut neșanse în viața privată, dar nu-și pierde încrederea în dragoste. Este un om de încredere, distractiv, sociabil și sentimental. Este zodia racului.

Serdar Öztürk – Sarp Can Köroğlu

Este un obstetrician de succes în vârstă de aproximativ 30 ani. Este un om de carieră și fiul unei familii bogate. Este ambițios, reușește ce-și propune, este competitiv. Se împiedică de detalii și dornic de a avea întotdeauna tot ce e mai bun, uneori e arogant și, la nevoie, minte. Chiar dacă crede în dragoste, acționează mai mereu rațional și e mereu preocupat de interesul lui. Este zodia capricornului. El însuşi constituie prioritatea lui, ține la confort și este zgârcit.

Soner Seçkin – Taygun Sungar

Fostul iubit al Ezgi-ei. Lucrează ca reprezentant al unei firme de medicamente. Îi place să fie în prim plan, este nascisist, vrea să pară ce nu este, un fățarnic care oscilează în funcție de interesele lui. Este zodia Fecioarei.

Nevin Yılmaz- Feri Baycu Güler

Este mama Ezgi-ei. După divorț, aceasta a trăit relații nefericite, dar, în cel din urmă, l-a găsit pe Ünal și s-a măritat cu el. Este o femeie a dragostei, în adevăratul sens al cuvântului, distractivă, modernă. Împreună cu soțul ei Ünal, aceasta are în Bursa „breakfast house„. Este zodia Săgetătorului. Îi place mult să se distreze și să călătorească.

Ünal Yılmaz – Suat Sungur

Este soțul Nevin-ei. Cu ea s-a însurat pentru prima oară. Nu are copil, dar o iubește pe  Ezgi ca pe fiica lui. Ani de zile a fost bucătar pe vase de croazieră. Când s-a îndrăgostit de  Nevin, și-a dorit o viață mai ordonată. Renunță la job și deschide „breakfast house„. Este glumeț, romantic, pozitiv și știe să savureze fiecare moment al vieții. Este zodia Gemenilor.

Sevim Atasoy – Lale Başar

Este mama lui Özgür și a Ebru-ei. După decesul soțului Nevzat, s-a dedicat copiilor săi. Este bogată în proprietăți imobiliare și are podgorii de viță de vie rămase de la soțul ei. Se ocupă de administrarea acestora. Este tradiționalistă, pozitivă, acordă importanță detaliilor și este obsesivă. Este zodia Fecioarei.

Emre Eren – 
Anıl Çelik

Lucrează ca barman la proprietatea lui Özgür. Este distractiv, drăguț, amuzant. Chiar dacă are o relație, nu ezită să flirteze, este sociabil și dinamic. Când e vorba de interesele lui, poate spune „cine nu-mi face rău, să trăiască o mie de ani„. Este zodia Gemenilor.

Gizem Sezer – Ece İrtem

Se ocupă de rezervări și de întâmpinarea clienților la proprietatea lui Özgür. Idealul ei este să devină PR la noul amplasament ce se va deschide. Este ambițioasă, se folosește de oameni, intrigantă, insidioasă, vicleană. De mult timp îi place Özgür, dar nu arată asta nimănui. Este zodia Capricornului.

İrem Doğan – Kimya Gökçe Aytaç

Lucrează la aceeași firmă de avocatură cu Deniz. Este frumoasă, deșteaptă, ambițioasă și rea când e nevoie. Este în competiție cu Deniz. Vede bărbații mai mult ca pe niște vehicule și nu este adepta relațiilor lungi și serioase. Are mereu în prim plan jobul. Poate face orice pentru a ascensiunea în carieră. Este zodia Peștilor.

Fitnat Atasoy-

Este soția unchiului lui Özgür. Are între 40 – 45 ani, 2 fii. Tot timpul este în competiție cu cumnata Sevim. O invidiază pe Nevin pentru situația materială, succesul copiilor, pentru modul ei de a fi mamă. Îi plac intriga și bârfa. Este foarte curioasă. A-și băga nasul în orice e pentru ea un stil de viață. Este preocupată mai mult de chestiunile altora decât de sine. Sătul de toate acestea, soțul ei este distant sub pretextul jobului foarte solicitant.

Zeynep Yazman-

Este fiica lui Erol. Are în jur de 8-9 ani. Este deșteaptă, foarte atașată de tatăl ei, nu vrea să-l împartă cu nimeni. Când este nevoie, complotează cu mama ei și îl surprinde pe tată.

Ebru Atasoy-

Este sora lui Özgür. Are în jur de 25 ani. Este o fată frumoasă. Are studii în „dezvoltarea copilului„. Este foarte atașată de familie. Este foarte îndrăgostită de logodnicul eu Kerem și e pe cale să se căsătorească cu acesta. Este o fată pozitivă, bine intenționată, frumoasă, naturală.

Kerem Soydan-

Este logodnicul Ebru-ei. Se ocupă de turism. Administrează un hotel al familiei în Bodrum. Este o persoană amabilă, docilă, bine intenționată.

Sursa: fox.com.tr

Și pentru că ați avut răbdare să citiți tot, iată și o veste bună dată de jurnalista Birsen Altuntaș: săptămâna aceasta va avea loc ședința foto pentru afiș, proba de lectură anterioară filmărilor și proba de costume.


De stylingul personajele principale se va ocupa ASLI PARLAK care nu le e deloc străină. Aceasta are și o rubrică săptămânală în Dizi Doktoru și este de părere că ținuta vestimentară este în serviciul personajului.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.