Și Barış Arduç stă acasă

Barış Arduç a postat ȋndemnul de a sta acasă dacă vrem să depășim mai repede această  situație și din respect pentru personalul sanitar și familia fiecăruia. L-a ȋnsoțit Müdür!

„Vă salut pe toți Și noi stăm acasă. Pentru a depăși mai repede această situație, ȋn primul rând personalul medical muncește suplimentar. Măcar din respect pentru aceștia, din respect față de familiile noastre și față de noi ȋnșine, trebuie să stăm acasă.  Vă urez Kandil* cu bine și zile cu sănătate. Sper să depășim cu bine ȋn cel mai scurt timp.„

 

*Miraç Kandili-  sărbătoare religioasă/înălțarea profetului Mahomed  la cele șapte ceruri și discuția pe care a purtat-o cu Allah.

Categorii:ACTORI TURCI, Barış Arduç

Etichetat ca:

2 răspunsuri

 1. Dragul meu Baris, am inteles.Toti stam in casa, ne protejam cat putem.Revedem filmele in care ai jucat alaturi de frumoasa Elcin.
  Ma repet, alaturi de fanii tai:
  Sunteti cea mai frumosa pereche.Cel de sus v-a harazit cu frumusete, candoare, iubire si pasiune.
  Bine ai revenit in clubul nostru….
  I LOVE YOU!

  Apreciază

 2. Merhaba, Baris!Iyi ki varsin!Gata, stau în casă, tamam, tamam!
  Ce bine că l-am văzut…mă bucur că e sănătos și că are moralul ridicat…e o gură de aer proaspăt pentru noi toți, cei care-l iubim.
  După cum bine știți, eu n-aveam provizii făcute, însă sunt tare norocoasă…mi-au sărit în ajutor câțiva prieteni dragi, așa că totul e bine și frumos.Kardesim Omer a trecut pe la mine și deja a început să împătureasca sarmalute în foi de vița și mi-a promis ca mai târziu o să facă și o supa de ceapă franțuzească.Kardesim Kuzgun a făcut niște paste mis gibi, de te lingi pe degete.Iar kardesim Arik Boke deocamdată trage chiulul…când a ajuns, a văzut că am o iapa frumoasă și a plecat val-vârtej să-i țesale coama și să-i dea câteva cuburi de zahăr și un măr.Dar nu scapă el ușor, când va intra în casă, o să-l învăț cum se face borek.Ce să mai?Mi-e teamă că după un asemenea răsfăț culinar, cântarul meu o să înceapă să vorbească și mă îngrozesc la gândul că îmi poate spune fără menajamente…nu cântărim grupuri!Să știți că nu sunt egoistă, după ce ne îmbuibam bine cu toate bunătățile, îi trimit și pe la voi, așa că să lăsați ușa larg deschisă.Dacă ar face între timp și kardesim Baris un vlog culinar, că lui îi place să gătească, m-ar ajuta f. mult, că am cam rămas în pana de idei…aștept să mai vină și el cu câteva sugestii de rețete culinare.
  Mulțumim frumos, d-na Guler!Multă sănătate!🙏🏻
  #statiacasa #evdekal

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.