Conform jurnalistei Birsen Altuntaș, actorul Barış Arduç a fost dorit ȋn serialul Çukur ȋncă de la ȋnceput. Există o poveste interesantă care circulă ȋn culisele serialului. Imediat după Kiralık Aşk, când a semnat un nou contract cu Star TV, căutându-i-se un proiect, i s-a propus rolul Aras din Çukur, dar acesta a refuzat. Rolul fiind interpretat de Aras Bulut İynemli, personajul a devenit Yamaç. Venirea lui Barış Arduç ȋn sezonul al treilea al serialului de succes, a readus această ȋntâmplare ȋn  mintea celor din breaslă.

O ȋntâmplare asemănătoare a avut Öykü Karayel căreia i s-a propus rolul Elif Denizer din   Kara Para Aşk, dar nu a acceptat și apoi a jucat Tuba Büyüküstün. Öykü Karayel a venit ȋn serial al doilea sezon cu rolul İpek.

https://www.instagram.com/p/B9gr4wAJVdIpbJOkIBbML6RCDu2_XgGoGYQLNs0/

Primul care a anunțat venirea lui  Barış Arduç ȋn Çukur a fost, acum trei zile, jurnalistul Mustafa Kılıç care este de părere că acest rol va fi un rol de tranziție al lui Barış Arduç spre un alt proiect pe care-l pregătește AY YAPIM pentru el.

bandicam 2020-03-09 17-08-26-049

https://www.instagram.com/p/B9gr4wAJVdIpbJOkIBbML6RCDu2_XgGoGYQLNs0/

Barış Arduç va da viață personajului Arık Böke Erdenet, fratele mai mic al lui Çağatay Erdenet, marele dușman al celor din clanul Koçovalı.


Ceea ce a susținut Birsen Aluntaș, se confirmă. Presa acelor vremuri scrie că rolul Aras, devenit Yamaç, i s-a propus inițial lui Barış Arduç, pe când AY YAPIM negocia cu Star TV, iar acesta a  refuzat rolul, iar AY YAPIM a vândut serialul postului SHOW TV.

http://www.bursadabugun.com/haber/aras-in-yeni-dizisi-daha-once-baris-arduc-a-mi-teklif-edildi-863192.html