Jurnalișii de la Hürriyet sunt de părere că Can Yaman și-a tuns părul și barba,  dar nu a pierdut deloc din popularitate și a fost primit de fanii din Italia cu același entuziasm.

Intrebați „Aveți un sfat de viitor pentru celebrul actor?„, jurnaliștii au răspuns astfel:

Onur Baştürk:
„Recomandarea mea este ca, de acum ȋncolo, să ia un proiect mai bun decât cele anterioare, unul mai dificil. Ințeleg că nu va prezenta “Survivor” ȋn Italia. Dacă intenționează o carieră acolo, ar trebui să-și propună să ȋncerce ceva mai serios.„

Cengiz Semercioğlu:
Can Yaman a plătit scump factura celebrității la nivel mondial. Chiar el a spus că a primit o lecție.  „Cuvântul „libido„ poate atinge conotații diverse. De fapt, eu am vrut să folosesc acest cuvânt într-un sens mult mai semnificativ, mult mai larg și mult mai cuprinzător. Nu trebuie să folosesc cuvinte care pot fi interpretate altfel, pot fi percepute altcumva. A fost o lecție pentru mine.„ Aceasta ne arată că și-a primit lecția pentru greșeala sa. Având un actor atât de popular ȋn străinătate, ar trebui să ȋnchidem subiectul libido.

Ömür Gedik:

„Cred că Can a  ȋnțeles foarte bine,din linșajul mediatic trăit, unde anume a greșit. Sunt convinsă că se va comporta mult mai atent de acum ȋncolo. Ii recomand chiar să nu facă glume ȋn chestiuni delicate și cred că așa va face.„

Can1Can2

Toată presa alocă spații ample deplasării actorului in Italia. Sunt titluri favorabile lui Can Yaman, imaginii lui.

CanYamaninpresaturcaazibandicam 2020-02-24 13-28-27-595

In altă ordine de idei, Barbara d’Urso a anunțat că emisiunea Live – Non è la d’Urso’ de aseară a atins un vârf de audiență de 4 milioane telespectatori și 24% share. 

 

Publicitate