Câteva zile la rând, presa vorbește despre tânăra Gülcan Deniz care spune că este sora lui Özcan Deniz, fiica tatălui din a doua căsătorie. Aceasta îi reproșează actorului că nu-i răspunde la telefon și spune că motivul pentru care îl caută este că este bolnavă și are nevoie de ajutor, așa cum foarte bolnavă este și mama ei.

GD.jpg

În cele din urmă, aceasta a trimis un video unei emisiuni mondene în care spune că dacă frate nu are, are președinte și a cerut ajutorul președintelui Turciei.

Gülcan Deniz a spus:

„Mama este grav bolnavă, iar eu sunt bolnavă de inimă. Vreau să urmez un tratament, dar vreau să și continui studiile.„

Özcan Deniz a fost contactat de realizatorii unei emisiuni pentru care a declarat: „M-a întristat profund că a apărut o astfel de știre despre mine. Am aflat despre această persoană prin intrmediul mass media. După ce am aflat, imediat am făcut cercetările de rigoare. Am văzut tabloul genealogic. În evidențe nu există o astfel de persoană pe numele lui tata.„ Întrebat dacă o va ajuta totuși, actorul a spus că Ercan, fratele lui, a primit instrucțiunile de rigoare în acest sens.

OD.jpg

În altă ordine de idei, Özcan Deniz a fost întrebat despre viitoarele proiecte și a spus că în scurt timp va apărea un album muzical de patru piese și va regiza un film.

Sursa: ucankus.com

Tatăl lui (Sadık) a părăsit familia când copiii erau foarte mici. După ce Özcan Deniz a devenit vedetă și a apărut pe micul ecran, tatăl și-a revăzut fiul. A declarat ziariștilor „Özcan nu are grijă de mine.„ A mai spus că a lucrat în construcții, dar hernia de disc îl împiedică să mai lucreze. Apoi a intentat proces fiului prin care îi cerea să-l întrețină, dar motivul principal era că tatăl avea multe datorii. Prietenii au intervenit în timpul procesului și cei doi s-au revăzut. Özcan Deniz i-a plătit datoriile și l-a luat alături de el.

(Sursa: http://www.haftasonu.com.tr/index.php/haber/unluler/item/604-babadan-yana-yuzleri-gulmedi.html?tmpl=component&print=1)

https://viatacuaromadecafea.com/2018/05/02/intr-o-camera-fericire-in-alta-tristete/

Tatăl lui Özcan Deniz, Sadık Deniz, a fost răpus de cancer anul trecut. Acesta de trata, de aproximativ doi ani, de cancer pulmonar și intestinal.

https://viatacuaromadecafea.com/2016/12/20/ozcan-deniz-viata-de-film/