După ce îl conduce pe Kuzgun acasă (fosta casă a copilăriei ei), Dila se trezește față în față cu Meryem (mama lui Kuzgun). Confruntarea Meryem-ei cu Dila vine într-un mod  cutremurător și sub influența sentimentelor acumulate de-a lungul anilor.

Meryem se întâlnește pentru prima oară, după ani de zile cu Kuzgun. În aceste clipe, pentru amândoi timpul stă în loc și mama și fiul vor veni pentru prima oară față în față.

Simțindu-se vinovată și datoare față de Kuzgun, având mustrări de conștiință care, în ciuda anilor trecuți, nu au încetat niciodată, odată cu întoarcerea ei, Dila se deschide către o nouă perioadă.   

Cu cât Dila află mai multe informații despre trecutul lui Kuzgun, rana din inimă i se adâncește. Pașii pe care Dila îi face către Kuzgun, își găsesc ecouri diferite în interiorul lui Kuzgun.

Este incendiat unu dintre depozitele lui Rıfat (tatăl Dila-ei) în care exista marfă secretă. Când Kuzgun prinde persoana care a dat foc depozitului, trăiește șocul vieții lui. Când Kuzgun află numele persoanei care a dispus incendierea depozitului, face noi planuri.

Este, pas cu pas, pe urmele dușmanului lui Rıfat.

Pe de altă parte, Rıfat îl trimite pe Ali la Nevșehir pentru a-I găsi pe cei care au atacat-o pe Dila.

Ali aproape că e pe cale să ajungă la numele lui Kuzgun și al lui Kesik.

Dila își dă seama că plecarea fratelui ei Ali are legătură cu suspiciunile față de Kuzgun, devine scut pentru a-l proteja pe Kuzgun.

Rıfat îl angajează pe  Kuzgun ca șofer, dar nu asta vrea să facă Kuzgun. Și îi spune deschis lui Rıfat.

Pentru a demonstra ce poate, Kuzgun primește o sarcină din partea lui Rıfat.

Dar va fi o sarcină atât de dureroasă, încât, chiar dacă spune că el este un lup singuratic, fără să știe, va trebui să dea un sacrificat.

Sursa: startv.com.tr/ Facebook

Reclame