KUZGUN- rezumatul şi fotografiile episodului 2

Publicat deDupă ce îl conduce pe Kuzgun acasă (fosta casă a copilăriei ei), Dila se trezește față în față cu Meryem (mama lui Kuzgun). Confruntarea Meryem-ei cu Dila vine într-un mod  cutremurător și sub influența sentimentelor acumulate de-a lungul anilor.

Meryem se întâlnește pentru prima oară, după ani de zile cu Kuzgun. În aceste clipe, pentru amândoi timpul stă în loc și mama și fiul vor veni pentru prima oară față în față.

Simțindu-se vinovată și datoare față de Kuzgun, având mustrări de conștiință care, în ciuda anilor trecuți, nu au încetat niciodată, odată cu întoarcerea ei, Dila se deschide către o nouă perioadă.   

Cu cât Dila află mai multe informații despre trecutul lui Kuzgun, rana din inimă i se adâncește. Pașii pe care Dila îi face către Kuzgun, își găsesc ecouri diferite în interiorul lui Kuzgun.

Este incendiat unu dintre depozitele lui Rıfat (tatăl Dila-ei) în care exista marfă secretă. Când Kuzgun prinde persoana care a dat foc depozitului, trăiește șocul vieții lui. Când Kuzgun află numele persoanei care a dispus incendierea depozitului, face noi planuri.

Este, pas cu pas, pe urmele dușmanului lui Rıfat.

Pe de altă parte, Rıfat îl trimite pe Ali la Nevșehir pentru a-I găsi pe cei care au atacat-o pe Dila.

Ali aproape că e pe cale să ajungă la numele lui Kuzgun și al lui Kesik.

Dila își dă seama că plecarea fratelui ei Ali are legătură cu suspiciunile față de Kuzgun, devine scut pentru a-l proteja pe Kuzgun.

Rıfat îl angajează pe  Kuzgun ca șofer, dar nu asta vrea să facă Kuzgun. Și îi spune deschis lui Rıfat.

Pentru a demonstra ce poate, Kuzgun primește o sarcină din partea lui Rıfat.

Dar va fi o sarcină atât de dureroasă, încât, chiar dacă spune că el este un lup singuratic, fără să știe, va trebui să dea un sacrificat.

Sursa: startv.com.tr/ Facebook

Reclame

4 comentarii

 1. Din ce in ce mai bun serialul. Ma bucur ca Baris are ocazia sa joace in acest tip de serial si demonstreaza ca poate mai mult decat comedii romantice. Oricum si In KA rolul lui a fost putin mai complex, mai cu traume din copilarie etc. Imi place cum isi exprima si aici trairile, supararile. Si Burcu foarte buna. Abia astept sa vad cand se va satura ea sa lupte pentru el si va incepe lupta lui Kuzgun si recunoasterea sentimentelor fata de ea, dar sa mai dureze putin. Oricat se lupta el cu sentimentele lui, se vede ca in prezenta ei se transforma. Frumos construite persoanejele.

  Apreciază

 2. Cândva a fost o discuție foarte interesanta inițiată pe blog ( am încercat sa dau de ea dar….fără un motor de căutare in comentarii, e mult prea complicat) de către Maria, fan convins a lui Engin Ackyurek. A si tradus din scrierile lui. A renunțat însă sa mai viziteze blogul sau poate nu-si mai face simțită prezenta ( ca multi alții….din păcate). Despre ce era vorba….a propus ca fiecare sa aducă argumente in favoarea actorului preferat. Drept urmare am scris ( cele câteva „de fata”) de ce ne-a fermecat Baris, ce am văzut la el si de ce-l apreciem atât de mult. Nu am convins-o si concluzia ei a fost ca de fapt am adus argumente in favoarea omului si nu a actorului Baris. Daca ar urmării Kuzgun (Maria nu a vizionat KA, secvențe doar), cred ca ne-ar da dreptate si ar înțelege. Emoționanta, dureroasa si complexa poveste ……

  Apreciat de 1 persoană

 3. Multumim ! sunt binevenite toate informatiile inainte de fiecare eipsod, pentru ca e dificil s a urmaresti un serial 2 ore si sa intelegi doar pe baza imaginilor. E complicata actiunea serialului , un amalgam de trairi contradictorii… Ramane de vazut cum va face fata Kuzgun, cum va ajunge Dila la inima lui sau cum va ramane in inima lui , pentru ca se afla intr-o situatie ingrata , intre el si familia ei . Rolul chiar e o provocare pentru Baris , e altceva decat a jucat pana acum… Cred ca si el e curios cum va decurge scenariul si cum se va descurca el.

  Apreciat de 1 persoană

 4. Mulțumim frumos pentru rezumat, d-na Guler!🌷
  Hai că mai e puțin și aflăm cum va evolua această fascinantă poveste.Numai mâine nu-i poimâine…
  Mă întreb dacă Kuzgun îi va permite mamei lui să-l îmbrățișeze, eu cred că nu, durerea e mult prea profundă.Sunt tare curioasă cum vor decurge lucrurile, atât în relația lui Kuzgun cu mama lui, cât și în relația dintre el și Dila.O seară plăcută!

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile nu închise.