Yusuf și Rıfat sunt doi polițiști cu grad și prieteni foarte vechi. Organizează o operațiune de amploare împotriva baronului drogurilor- Şeref Dağıstanlı. Pentru a scăpa, Șeref le propune celor doi o mită foarte mare și diverse concesii.

Yusuf respinge cu fermitate această ofertă. Rıfat nu gândește precum Yusuf, dar  nu se exprimă.

La foarte scurt timp după operațiune,Yusuf pică într-o capcană și este arestat, apoi este exclus din poliție. Cel care i-a întins capcana este chiar Rıfat, prietenul lui de suflet.

Odată ce Yusuf ajunge la închisoare, soția lui -Meryem și cei trei copii se confruntă cu cel mai dureros și tragic examen al vieții lor. Cel mai mare preț va fi plătit de Kuzgun.

Kuzgun este prins, timp de douăzeci de ani, în captivitate, durere, furie și luptă.

Dispariția misterioasă a lui Kuzgun o afectează profund pe Dila. Dila nu a pierdut doar cel mai apropiat prieten, ci și dragostea copilăriei ei. În inima  ei de copil, Kuzgun va rămâne o rană care nu se va vindeca niciodată.

Au trecut de atunci douăzeci de ani. Dila s-a întors definitiv din Londra, locul unde și-a dorit foarte mult să studieze.

Kuzgun este bodyguard la Nevşehir.

Noua misiune care i se dă lui Kuzgun la locul de muncă este să o protejeze pe Dila, dragostea copilăriei.

Întâlnirea dintre Dila și Kuzgun va continua de la Nevșehir la Istanbul.

Când Kuzgun se va întoarce în orașul unde i s-a furat copilăria, nu se va limita doar la a-i schimba viața Dila-ei, ci va muta pietrele din viețile tuturor.

Sursa: startv.com.tr

k001k01k1k2k4k5k6k7k8k12k13k15k16

Reclame