Burcu Biricik a acordat interviuri mai multor publicații pentru promovarea filmului de cinema Çiçero.

În interviul de ieri pentru POSTA, aceasta a spus despre rolul Cornelia Kapp:

„Joc rolul unei femei de origine germană, cu tatăl ambasador, care a crescut în Turcia. Are un fiu cu sindrom Down și singurul ei scop este ca fiul ei să trăiască. De aceea se implică în acttitvități de agent.„

Când  a primit scenariul, i-a plăcut atât de mult încât și-a spus că, indiferent de condiții, trebuie să facă parte din acest proiect.

La început i-a fost foarte teamă de duritatea de pe chipul partenerului de film, Erdal Beşikçioğlu, pe care îl urmărea încă din copilărie. I-a fost teamă că nu va face față unui astfel de parteneriat, dar acesta i-a dat multe sfaturi, a sprijinit-o, a făcut-o să se simtă la platouri întocmai ca o prințesă. Acum, când vede fotografiile, își dă seama că a reușit.

Cu Ezel, fiul din film, nu s-a cunoscut dinainte, nu s-au pregătit împreună, dar: „..la prima întâlnire m-a îmbrățișat și atunci a devenit fiul meu. M-a pupat și apoi ne-am întâlnit doar la filmări. Iubirea lui, privirea lui erau atât de reale, încât, pe durata filmărilor, l-am privit cu admirație. Se spune că noi suntem actori. În fața mea am avut un copil de opt ani care nu are legătură cu actoria, dar a jucat atât de bine încât ne-a cucerit. Noi încercam să realizăm ceva real, iar el juca în fața noastră o realitate pură. Comunicarea a fost foarte ușoară. Nu ne-a creat deloc greutăți. A jucat fluent. Adevăratul star al filmului este Ezel (care, de asemenea, are afecțiunea personajului din film)„.

Burcu Biricik a fost întrebată dacă se consultă cu soțul când primește scenarii de proiecte.

A spus că ea decide, dar are mare încredere în părerea soțului și neapărat îl întreabă.

A mărturisit că se mai ceartă, din când în când, cu soțul ei.

„Emre nu pornește niciodată cearta. Tot eu o încep. Dar și el reacționează imediat. Nu mă ia pe ocolite. Cu ani în urmă, am mers la psiholog pentru un vechi prieten. I-am spus psihologului că noi nu ne certăm niciodată. Psihologul îmi spusese atunci: „Dragă Burcu, a nu vă certa nu înseamnă că aveți o relație sănătoasă.„ Eu am înțeles asta în relația cu Emre. A ne certa, când și când, păstrează relația liniștită.

A mai spus că soțul ei este un bun organizator de vacanțe. Iernile lucrează intens, vara filmează ea un film, dar, orice ar fi, se străduiesc să meargă într-o vacanță de două săptămâni.

A mai spus că solicitările pentru proiectele pe platforme digitale au crescut, devin tentante pentru toți actorii, dar așteptările ei de la astfel de proiecte ar fi, dincolo de curajul de a înjura și a filma scene erotice, povestea, curajul poveștii.

 „Publicul vrea să vadă femei puternice. Nu victime, nu oprimate. Indiferent cu ce s-ar confrunta, rolurile principale trebuie să fie luptătoare, să se facă auzite și să reacționeze. Asta așteaptă publicul de la mine.„ a mai spus Burcu Biricik pentru POSTA.

PS. Urmează interviul din Hürriyet. Tot azi!

Reclame