Prea devreme


Jurnalista Oya Doğan de la Gazete Vatan scrie azi despre două seriale de la STAR TV.

Unul care este în difuzare, iar altul care dă să înceapă.

Poate că pentru ambele seriale, expresia comună a fi „prea devreme„.

„Sezonul de vară nu prea este îmbelșugat din punct de vedere al televiziunii. În afara serialului ERKENCI KUȘ de la Star TV, nu există un serial sau o emisiune TV care să depășească barajul de rating 6. Adversarii serialului ERKENCI KUȘ se învârt pe la rating 3-4, iar faptul că ERKENCI KUȘ obține rating 8-9 este un mare succes, dar e și surprinzător. Publicul care întreaga săptămână stă departe de micul ecran, se reunește marți seara la ERKENCI KUȘ. Să vedem dacă vom formula aceleași propoziții și la finalul lui august și în septembrie.

Referindu-mă la o altă decizie a STAR TV, la 1 august începe serialul pregătit pentru sezonul trecut, dar amânat, NEFES NEFESE/Cu sufletul la gură, cu Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun.

Nu cred că e timpul potrivit. Pe căldura aceasta, când audiența e scăzută, iar personajele sunt acolo gros îmbrăcate, ar putea să forțeze publicul.  Publicul are nevoie de timp pentru a conștientiza și a intra în poveste. Timpul potrivit este acela când temperaturile sunt mai scăzute. Parcă vă aud spunând „Și ce obsedată de vreme e femeia asta!„.

Pentru că eu cred că meteorologia este foarte importantă pentru ca un serial să prindă. O poveste întunecată, mai ales că are 140 de minute fără publicitate, la 35 grade căldură, e foarte greu de transmis publicului. Sper ca eu să mă înșel și NEFES NEFESE să aibă  săptămâna viitoare un debut fabulos. Promo-urile m-au făcut curioasă, sper ca și episodul să prezinte același interes. „

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.