Avocatul actorului acuzat a transmis comunicat de presă


 

Ziarele mondene de ieri au avut pe prima pagină scandalul de la platourile serialului „Yasak elma„.

Actorul Talat Bulut este acuzat de hărțuire de asistenta costumieră Özge Şimşek care a și comunicat că-l va acționa în instanță într-un proces penal.

Avocatul actorului a luat poziție față de cele susținute și a transmis un comunicat de presă:

„Cele susținute despre clientul meu Talat Bulut, de câteva zile în social media și azi în celelalte organe media, sunt întru totul nefondate.

Talat Bulut este un artist care, timp de 42 de ani,   și-a desfășurat viața artistică într-un mod respectabil, iubit și apreciat pentru sensibilitatea sa față de problemele sociale.

Ca tată al unei tinere fete, clientul meu este acuzat într-un subiect față de care societatea este sensibilă, dorind să i se aducă prejudicii reputației sale.

Comunicăm cu respect opiniei publice că respingem toate aceste acuzații  făcute față de clientul meu și ne vom folosi imediat dreptul la o acțiune în justiție.

Av.Hatice Ufuk Sıtkı„

Demersul asistentei a fost apreciat azi de Hande Ataizi, actriță și prezentatoare.

Conform medyafaresi.com, Hande Ataizi îl acuzase pe Talat Bulut de hărțuire în urmă cu 18 ani când jucau în filmul “Melekler Evi/Casa îngerilor”.

Hande Ataizi a spus “ În lume există o revoltă împotriva hărțuirii. Femeile sunt azi mai curajoase. Și eu am trăit așa ceva în acele vremuri. Dar bravo acestei fete că nu i-a fost teamă și a spus că va acționa în instanță.„

talathande.jpg

Hande Ataizi spunea atunci că a chemat-o noaptea la ora 2:30 în camera de hotel să lucreze pe seama scenariului și apoi a invitat-o să înoate împreună în lacul Van.

Actorul a răspuns atunci furios: „Persoanele fără identitate artistică, chiar și în mecanismul lor de apărare, vor să iasă în prim plan folosindu-și identitatea sexuală. Pe acestea le putem vedea când și când prinse la fereastra toaletei.„

Sursa: medyafaresi.com

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.