„Kaybedenler Kulübü Yolda/ Clubul Rataților pe Drum„ este în cinematografe de vineri.

Kaan și Mete petrec o vacanță distractivă în Olimpos alături de un grup măricel din Kadıköy. Apoi pornesc cu motoarele pe drumul de întoarcere spre Istanbul, dar pe drum vor avea parte de două surprize care le vor ține companie. Această călătorie le demonstrează că drumul, călătoria și relațiile nu sunt după cum ți le planifici. 

r2r3r4r5

Sigur că și acest film a avut o gală, dar una atipică deoarece Yiğit Özşener, Nejat İşler și Rıza Kocaoğlu au venit în stare de ebrietate.

Unii jurnaliști i-au criticat, alții i-au susținut spunând că ar fi fost conform conceptului filmului.

Mai mult decât atât, Cengiz Semercioğlu de la Hürriyet scrie că actorul Kerem Fırtına ar fi avut un comportament scandalos. Înainte de a începe proiecția filmului, actorul ar fi călcat-o (din greșeală) pe picior pe femeia care stătea lângă un prieten al lui. După ce a cerut scuze, acesta s-ar fi așezat lângă ea. S-au cunoscut și s-au plăcut, ba chiar s-au sărutat. În timpul filmului, sunetele scoase de aceștia i-ar fi făcut pe cei din sală să întoarcă capetele spre ei. O femeie din spatele lor s-ar fi mutat mai în față. La terminarea filmului, Kerem Fırtına s-ar fi ridicat și ar fi aplaudat ca și ceilalți spectatori, apoi ar fi ieșit din sală ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Cengiz Semercioğlu se întreabă ce minte să ai încât să mergi la o gală și să deranjezi lumea din sală jucându-te în acest fel.

„Unora li se împleticește limba din cauza alcoolului, alții se iubesc în sală. Într-adevăr o gală – concept.„ scrie jurnalistul!

Hai să vedem și trailerul!

„O cunoști pe fata asta?

Sevda.

Te-ai culcat cu ea?

Încă nu.

Dragostea nu ține de decizii. Se întâmplă.

Dar eu sunt obligat să te ascult pe tine?

Kaan va veni abia peste două zile.

Eu m-am mai culcat cu tine? „

r01

Normal că ar fi trebuit să găsească o modalitate de promovare!

Stați să vedeți primele cifre privind încasările! (luni)

ratatii04.jpg

Reclame