Acesta este comentariul sub care Elçin Sangu a distribuit pe Twitter un articol în care se face referire la faptul că se pregătește pentru un nou serial, „Yașamayanlar/Cei care nu trăiesc„,. (televizyongazetesi.com)

Se menționează în articol că aceasta ar fi trebuit să joace rolul principal în Gülizar, serialul difuzat de Kanal D, dar nu s-a putut înțelege cu regizorul Çağan Irmak.

În serialul ce va fi difuzat pe platforma digitală BluTV, Elçin Sangu va interpreta rolul Mia, o vampiriță a cărei dorință cea mai mare va fi să redevină om.

Mia se pare că va avea de ales între vampirul bun, Numel ( Birkan Sokullu) și vampirul rău, Dmitry (Kerem Bürsin).

bandicam 2018-03-11 17-25-51-706

Deși în articol e scris că trailerul serialului este așteptat cu interes, autorul este de părere că Elçin Sangu  a fost pe culmile popularității cu rolul din Kiralık Aşk și pauza prea mare de după acest serial i-a mai scăzut din popularitate, fapt dovedit de interesul scăzut al fanilor față de informațiile cu privire la noul ei serial.

Comentariul „Pe ce post? Mie mi-a scăpat?„ nu cred că se referă la postul unde a fost difuzat „Kiralık Aşk „, ci este o ironie la faptul că unii se antepronunță înainte de a o vedea în noul proiect.

bandicam 2018-03-11 17-23-49-188.jpg

 

 

Reclame