După succesul răsunător cu fimul de cinema „Arif V 216”, Cem Yılmaz vrea să aducă ceva nou față de comediile cu care și-a obișnuit publicul fidel: un film de festival.

Acesta își propune să fie scenaristul și producătorul unui film artistic în distribuția căruia să fie doi actori foarte iubiți: Barış Arduç şi Çağatay Ulusoy.

Cem Yılmaz i-a invitat pe cei doi la Izmir, unde a avut loc proiecția specială Arif V 216 prilejuită de întâlnirea omului de comedie cu fanii săi.

După eveniment, potrivit temizmagazin.com, acesta a stat de vorbă pe larg cu cei doi.

Regizorul filmului va fi un colaborator de bază al lui Cem Yılmaz, Kıvanç Baruönü.

Leyla Feray, fiica fostei iubite a lui Yılmaz (Lal Dedeoğlu, proprietara mai multor baruri din Istanbul în trecut, iar acum în Çeşme ), ar putea face parte din distribuția filmului. Cel mai recent film al ei este „Kardeșim benim 2/Fratele meu 2„ realizat de Burak Özçivit.

Subiectul viitorului film al lui Cem Yımaz este secret. Nu se știe nici dacă va interpreta, ca de obicei, un mic rol în filmul său.

Rămâne de văzut dacă i-a convins pe cei doi actori pentru a face parte din proiectul care ar avea garanția publicului feminin.

bcl1.png

 

bandicam 2018-02-27 10-29-36-360.jpg