Keremcem susține inițiativa fundației Çaba care, pornind de la sloganul „Sănătatea este mai presus de toate„, organizează seminare de instruire cu tema „Ambasadorii Sănătății Căminului Nostru„, reuniuni care își propun informarea corectă a populației despre prevenirea îmbolnăvirii și sănătatea familiei. Fundația organizează astfel de reuniuni pe întreg teritoriul Turciei și are ca scop conștientizarea populației prin instruire pentru ca fiecare locuință să aibă un ambasador al sănătății. La sfârșitul reuniunilor de acest tip, participanților li se acordă certificate. Seminarul de azi a avut loc la Centrul Tineretului Șișhane al Primăriei Beyoğlu.

Reuniunea a fost moderată de Balçiçek İlter.  Dr.Doc. Aytuğ Altundağ , Dr.Doc. Tamer Karşıdağ și Dr. Özlem Cankurtaran au vorbit despre prevenție și evaluarea corectă a informațiilor despre sănătate. Asistența a fost majoritar feminină. Pe lângă cântărețul și actorul Keremcem, a participat și caricaturistul Varol Yaşaroğlu.

K1.jpg

 

Keremcem a mulțumit public șoferului de autocar care, prin respirație artificială și masaj al inimii, a salvat viața unui bebeluș. De asemenea, a mărturisit că el însuși este ambasador al sănătății în propria casă deoarece este plecat de acasă (pentru studii) de la vârsta de 12 ani. „Există un responsabil atent la sănătatea celor din casă. La noi acasă, era mama. A deveni ambasador al sănătății este un mod de conștientizare și de a nu permite continuarea erorilor de până acum. Această manifestare s-a organizat cu acest scop și am fost invitat. Ca de fiecare dată, sunt aici. Mulțumesc de aici șoferului care a salvat viața bebelușului. Trebuie să fim cu toții în stare să putem face așa ceva. Ambasadorul sănătății în casa mea, sunt eu însumi pentru că am studiat separat de familia mea de la vârsta de 12 ani. Am fost obligat să fiu eu însumi. Sunt atent la sănătatea mea și nu iau în considerare informațiile „după ureche„.

bandicam 2018-01-06 13-30-05-116.jpg

Înainte de reuniune au fost organizate un cocktail și o expoziție.

Sursa: malatyagercek.com/instagram.com

 

e1e02e2e03e4.jpge6.jpge7.jpgkeremcem2.jpg

 

 

Reclame