La 48 ani, Acun Ilıcalı este proprietarul ACUN MEDYA. După o carieră de reporter sportiv, prezentator și realizator de emisiune de călătorii, acesta a fondat propria companie media. Este producătorul emisiunilor de succes: „Vocea Turciei„, „Turcii au talent„, „Survivor Turcia„, „Acesta este stilul meu„, și deține postul de televiziune TV8.

Este foarte popular în Turcia și crede că aceasta se datorează ascensiunii sale treaptă cu treaptă și că publicul îl percepe ca fiind de-al său, dar are și mulți prieteni din rândul vedetelor.

M-am întrebat deseori când va produce Acun Ilıcalı emisiuni în România și răspunsul l-am aflat azi.

Șeyma Subaşı, soția acestuia, a postat pe Instagram Stories fotografii și imagini prin care anunța startul Exatlon România.

Dacă Acun Ilıcalı este implicat cumva (poate nu în totalitate, dar măcar cât să-și pună amprenta) în acest proiect, n-ar exista motive să nu fie un succes.

Este realizat cu succes și în alte țări: Turcia, Grecia, Mexic.

Într-un interviu acordat emisiunii celebrei Hülya Avşar, Acun Ilıcalı mărturisea că vrea să realizeze emisiunea (despre care spune că este un format al performanței) pentru Germania și Anglia.

Intenționează să cumpere un post de televiziune în Grecia.

bandicam 2018-01-06 00-13-59-016.jpg

 

 

Vor călători cu avionul soția și fiica pentru că Acun Ilıcalı are de pregătit emisiuni din Republica Dominicană unde concurenții și cei din echipele de producție vorbesc probabil: română, portugheză, greacă,spaniolă pentru tot atâtea producții.

Lumea televiziunii este fascinantă.

https://viatacuaromadecafea.com/2017/09/20/nunta-anului/

Reclame