Aslı Enver este coperta lunii ianuarie a revistei BeStyle Magazine.

Actrița a vorbit despre filmul în care joacă rolul principal împreună cu Meryem Uzerli și Özcan Deniz,  “Öteki Taraf/Dincolo”:  “Öteki Taraf/Dincolo nu este un gen obișnuit în Turcia. Dacă nu mă înșel, se încearcă primul thriller în Turcia. Îmi place foarte mult acest gen. Mi-a făcut o mare plăcare să joc. De fapt, a fost asumat un risc foarte mare.”

Cu rolul“İstanbullu Gelin/Mireasa din Istanbul”, a obținut Premiul pentru Cea mai Bună Actriță la premiile Altın Kelebek/Fluturele de Aur. Întrebată „Ce înseamnă acest premiu pentru un actor?„, Aslı Enver a răspuns: : “Altın Kelebek este un premiu foarte prestigios și onorabil. Este plin de semnificație pentru mine. Sunt fericită că i-am făcut mândri pe cei din echipă și familie.  Odată cu acest premiu, am avut prilejul să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine până azi.„

Întrebată unde se vede peste 10 ani, Aslı Enver a răspuns: “Probabil îmi voi continua profesia, dar viața este plină de surprize. Nu știu ce îmi va aduce. Având obiective și fiind motivată în acest sens, cred că nu mă voi situa chiar rău peste 10 ani. ”

(Sursa: hurriyet.com.tr)