Mă restartez și continui


Neslihan Atagül a acordat un interviu cotidianului Hürriyet. A vorbit despre responsabilitatea și mândria de a fi gazdă a festivității Premiilor Pantene Kelebek în seara aceea plină de miracole, despre echipa cu care colaborează la acest brand despre care spune că se inspiră reciproc, dar și despre proiectul de pe platforma digitală și relația cu soțul său.

neslihan1.jpg

„Implicarea într-un proiect digital mă emoționează foarte mult. Toată lumea vizionează acolo filmele și serialele. Oferă o libertate minunată și o diversitate incredibilă. Adicăpoți găsi oricând, orice îți dorești. Sunt fericită să pot fi parte din aceasta. Acete platforme sunt dătătoare de mari speranțe pentru domeniul nostru. Putem de acum oferi poveștile pe care nu le puteam spune în prea lungile durate ale episoadelor. Nu vreau să vorbesc acum despre rol. Aș vrea să mă conformez planului de PR al producătorului TMC. Pot spune doar că mi-am dorit foarte mult să fiu în acest proiect, m-am gândit multla el și sper să fie foarte bine. „

Serialul “Kara Sevda” în care ați interpretat un rol principal, a obținut premiul Emmy pentru cel mai bun serial. Au început să vină oferte pentru proiecte internaționale? 
–  Sper că se va întâmpla așa, dar acum primesc invitații pentru festivaluri și festivități internaționale de premiere. Pe măsura timpului, mă voi strădui să particip.
Ce poate fi mai minunat decât ca proiectele tale din țară să fie vizionate, premiate pe alte continente? Într-un cartier de care habar nu ai și pe o stradă necunoscută ție, unii oameni urmăresc serialul tău și astfel se formează o legătură comună cu viața. Privim în fiecare seară același cer și ne facem visuri. Gândindu-mă la toate acestea, îmi spun „Ce bine că am ales actoria!„. Nu ar fi existat nicio profesie care să mă împlinească atât. „

◊ Cum decurge o zi?
–  Acum nu am filmări, de aceea îmi acord mai mult timp. Mă străduiesc să fac sport. Dacă nu am ceva de făcut, toată ziua o petrec vizionând filme și seriale în mediul digital.

◊  Despre cine puteți spune că vă sunt prieteni în această breaslă? Cu cine aveți o prietenie strânsă?
– Nu-mi aleg prietenii în funcție de profesie. Sigur că am prieteni actori cunoscuți prin intermediul proiectelor și cu care păstrez legătura.

◊ Cum e să fii nora familiei Doğulu?
–  Foarte plăcut. Așa cum știți, sunt cinci frați. În afară de noi, s-au mai căsătorit doi anul trecut.Familia noastră crește pe zi ce trece. Sunt foarte fericită să fiu parte din această mare familie. Port cu mândrie numele de familie al soțului meu.

◊ Ce v-a învățat domeniul în care profesați de atâta timp?
– Să am răbdare și să aștept timpul potrivit. Cunoști foarte mulți oameni în această profesie. Este foarte solicitant să păstrezi un echilibru între atâția oameni diferiți și să lucrezi întruna zi și noapte. Mă restartez și continui.

3 gânduri despre “Mă restartez și continui

 1. Emi

  Felicitatri !
  Mereu sa fie la fel de pragmatica . Asa cum s-a mai scris , naturala ,modesta ,talentata este .

  Apreciază

 2. Anonim

  Bravo ei la varsta de 25 de ani eu cred ca este f implinita atat profesional si familiar . Le are pe toate la pachet frumoasa , talentata ,naturala , modesta s.a.m.d

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.